Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Q & Q VR15J006

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Q & Q VR15J006

Kúpte svojej ratolesti užitočnú vec, ktorá tiež podčiarkne jej celkový štýl. Hodinky Q&Q VR15J006 sú určené predovšetkým pre malé parádnice, ktoré sa už v ranom veku ľahko naučia pracovať s analogickým odčítaním času, čo sa im v neskoršom živote bude určite náramne hodiť. Časť hodiniek je vyrobená z polymérov, čím je zaručená dostatočná odolnosť pri bežnom nosení a ich 25 mm veľký ciferník disponuje klasickými ručičkami, ukazujúcimi hodiny, minúty a sekundy. Vaše dieťa bude určite tiež nadšené z dizajnu, ktorý umne skombinoval ružovú a fialovú farbu, takže všetky slečny, ktoré majú rady tieto farebné kombinácie, okamžite spozornejú.

Najväčším gro týchto hodiniek je však ich vodoodolnosť do až 10 ATM, čo činí nejakých 100 metrov, takže sa skutočne nemusíte báť, že by neprežili sprchovanie, či dokonca pravidelné plávanie v bazéne a na kúpalisku.

Kľúčové vlastnosti

  • Vodoodolné až do 10 ATM/100 metrov
  • Časť hodiniek z kvalitného polymérového materiálu
  • Ukazujú hodiny, minúty a sekundy
  • Štýlový dizajn
 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Deti

Určenie

Určenie Detské
Kód:  KHO7329
Produktové číslo:  4966006954432

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06