Obnoviť stránku

Q&Q Q693J204Y

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Q&Q Q693J204Y

Dámske strieborné hodinky Q693J204Y obľúbenej modnej značky Q&Q vás na prvý pohľad upútajú svojím podlhovastým štvorhranným čiernym ciferníkom, ktorý je z dvoch strán lemovaný trblietavými kamienkami. K ciferníku zasadenému do puzdra krásne ladí strieborný remienok z kvalitnej antikorovej ocele. Pred poškodením chráni ciferník odolné minerálne sklíčko. Vodoodolné hodinky disponujú analógovým zobrazením času, ich pohon je zaisťovaný pomocou spoľahlivého japonského strojčeka Miyota.
Elegantné hodinky vás sprevádzať ako pri pracovnom rokovaní, tak aj na večerných spoločenských akciách. Ocenia ich najmä ženy, ktoré sa rady stroja a chcú sa páčiť. Na vašom zápästí sa budú pekne vynímať a ako krásny šperk nádherne dozdobia vaše večerné šaty a doladia váš vzhľad.  

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Ciferník a displej

Farba ciferníka Biela

Remienok

Materiál remienka Oceľ

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO7975
Produktové číslo:  4966006925500

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13