Obnoviť stránku

Dámske hodinky Q & Q F513J201Y

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dámske hodinky Q & Q F513J201Y

Dámske hodinkyStrieborné farby Q & Q F513J201Y sa vďaka svojmu elegantnému dizajnu stávajú krásnym módnym doplnkom pre každú výstroj. Vaše zápästia budú veľmi skvelé. Sú vhodné pre každú príležitosť, či už na obchodné stretnutia alebo na večerné stretnutia s priateľmi.Na výrobu puzdra a popruhu sa použila nehrdzavejúca oceľ z nehrdzavejúcej ocele.Zaujímavým dizajnovým prvkom je pôvodne navrhnutý popruh zdobený žiarivými kamienkami, ako aj puzdro na hodinky. Kruhový biely ciferník je chránený proti poškriabaniu veľmi odolným minerálnym sklíčkom.

Hlavné výhody

  • elegantný dizajn striebornej farby
  • rukáv a remienok z nehrdzavejúcej ocele
  • veľmi trvanlivé minerálne sklo
  • vodeodolný
  • spoľahlivé hodinky Quartz

Módny doplnok a užitočná pomoc

Hodinky sú nepremokavé, analógový časový displej je veľmi jasný, presný čas je zabezpečený spoľahlivým brandingomQuartz , ktorý je napájaný batériou. WatchQ & Q F513J201Y   bude ocenená každou ženou s vyváženou chuťou, ktorá preferuje luxusný vzhľad a prvotriednu kvalitu.Obdržíte originálnu záručnú kartu a pokyny na použitie. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Ciferník a displej

Farba ciferníka Biela

Remienok

Farba ramienka Strieborná

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť Water resistant
Kód:  KHO8851
Produktové číslo:  4966006986891

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01