Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PURITY VISION Wellness sada

4,7 29 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
19,90 €

PURITY VISION Wellness sada

Darčeková kozmetická sada PURITY VISION Wellness prináša tri obľúbené produkty, vďaka ktorým sa môžete v domácich podmienkach hýčkať podobne, ako keby ste boli v tých najluxusnejších kúpeľoch. Sadu tvorí bambucké maslo, kávový peeling a ružová voda, všetko v bio kvalite. Bambucké maslo a ružovú vodu môžete využiť na uvoľňujúci, pre pokožku výživný a pre zmysly opojne voňavý kúpeľ. Po ňom môžete povolať kávový peeling, ktorý šetrne odstráni odumreté bunky a rozžiari pleť. Tej potom môžete dopriať ďalšiu extra intenzívnu dávku živín pomocou bambuckého masla a pleti tváre navyše príjemnú tonizáciu ružovou vodou. Využite tri dokonale sa doplňujúce produkty a začnite s nimi relaxovať.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady PURITY VISION – Wellness

  • Kozmetická sada od značky Purity Vision zaručujúca najvyššiu kvalitu
  • Sadu tvorí bambucké maslo, ružová voda a kávový peeling
  • Tri produkty najvyššej kvality v 100 % bio kvalite z ekologického poľnohospodárstva
  • Všestranne použiteľné bambucké maslo, vhodné pre celú rodinu
  • Hydratuje a zjemňuje pokožku celého tela, vhodné je aj na ošetrenie vlasov
  • Kávový peeling dokonale, ale šetrne odstráni odumreté kožné bunky
  • Rozžiari a prekrví pokožku, zanechá ju nádherne hebkú a vláčnu
  • Ružová voda má skvelé hydratačné, protizápalové a dezinfekčné účinky
  • Jemne čistí a osviežuje pleť, hydratuje a spevňuje pleť, zmierňuje únavu očí
  • Bez umelých konzervantov, umelých dochucovadiel a farbív

Zamatovo hebkú pleť zaistí kávový peeling Purity Vision

Telový, kávový peeling PURITY VISION Kávový peeling BIO jemne odstráni z vašej pokožky odumreté kožné bunky, zjednotí jej farebný odtieň, rozjasní ju a zanechá zamatovo hladkú a hebkú na dotyk. Zároveň sa pustí do boja s celulitídou a striami a podporí tvorbu kolagénu a elastínu, čím spomalí starnutie pokožky. Peeling vyniká čisto prírodným zložením, ktoré je bohaté na antioxidanty, takže pleti tiež pomáha odbúravať toxíny. Obsiahnutý kofeín pokožku vypne a oživí, morská soľ ju vyčistí a tonizuje, bambucké maslo zaistí výživu a ochranu pomocou antioxidantov a kokosový olej sa spoľahlivo postará o jej hydratáciu, pružnosť a vláčnosť.

Aktívne látky:
Kofeín – zrýchľuje krvný obeh, vypína a oživuje pokožku
Morská soľ – má tonizačné, čistiace, antiseptické, abrazívne a adstringentné účinky
Bambucké maslo – vyživuje pokožku, zdroj vitamínov a antioxidantov, má anti-age účinky
Kokosový olej – obsahuje veľké množstvo antioxidantov a vitamínov, hydratuje a vyživuje pokožku, podporuje jej prirodzenú pružnosť

Spôsob použitia:
Kávovým peelingom masírujte jemnými krúživými pohybmi pokožku problematických partií a odstráňte z nej odumreté kožné bunky. Peeling nechajte na pokožke chvíľu pôsobiť. Potom dôkladne opláchnite teplou vodou. Používajte tiež ako prevenciu proti celulitíde a na zjemnenie strií.

Typ pokožky:
Všetky typy pokožky

Zloženie:
Fair Trade BIO káva arabika jemne mletá, morská soľ jemne mletá, BIO Bambucké maslo (fair trade), Raw BIO Kokosový olej a Rozmarínový extrakt (Coffea Arabica, Sal, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos nucifera Oil, Helianthus annuus Seeed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract)

Užívajte si voňavé osvieženie vďaka ružovej vode najlepšej kvality

Chcete svojej ťažko skúšanej pleti dopriať niečo originálne a nevšedné? Potom vyskúšajte čisto prírodnú čistiacu vodu PURITY VISION BIO. Ružová voda má všestranné využitie. Hodí sa na čistenie pleti, hydratáciu hlbokých vrstiev pokožky a na jemnú regeneráciu a vypínanie vrások. Výhodou ružovej vody PURITY VISION BIO je jej schopnosť upokojiť pokožku podráždenú parfémovaným prípravkom alebo slnkom. Túto vodu je možné využiť tiež na fixáciu make-upu alebo na prosté osvieženie počas dňa.

Hlavná zložka:
Ruže damašská – uplatní sa v starostlivosti o celé telo, hydratuje, revitalizuje, vyhladzuje, čistí a osviežuje

Typ pokožky:
Všetky typy pleti, vrátane citlivej

Spôsob použitia:
Aplikuje kedykoľvek počas dňa. Vhodná na každodenné použitie.

Zloženie:
100 % čistá ružová voda (Rosa Damascena Flower Water, Citronellol*, Geraniol*)
*Prirodzená súčasť ružovej vody

Doprajte si luxusnú starostlivosť bambuckého masla prémiovej kvality od Purity Vision

Bio Bambucké maslo Purity Vision pochádza z východnej Afriky a predstavuje najčistejšiu podobu bambuckého masla, s akou sa môžete stretnúť. Je 100 % bio, nerafinované a 100 % čisté. Má krémovú konzistenciu, príjemnú orieškovú vôňu a ľahko sa nanáša. Jeho využitie je veľmi všestranné. Hydratuje, regeneruje a zjemňuje pokožku celého tela aj tváre, vhodné je na ošetrenie vlasov, na masáže, na ošetrenie pokožky podráždenej holením a dokonca aj na citlivú pokožku najmenších detí. Ideálne je na starostlivosť o všetky typy pokožky, vrátane suchej, pre ženy, mužov aj deti. V poslednej dobe nachádza stále častejšie uplatnenie aj ako potravina aj mimo africký kontinent.

Aktívne látky:
Bambucké maslo – intenzívne premasťuje a hydratuje pokožku, má silné regeneračné a antioxidačné účinky, ľahko sa vstrebáva do pokožky, nezanecháva na pleti mastný film, poskytuje pokožke aj vlasom výživu a vlhkosť, zmierňuje podráždenie pokožky

Zloženie:
100 % čisté bambucké maslo z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva

Sada obsahuje:
1× Bio Kávový peeling (110 g)
1× Bio Ružová voda (50 ml)
1× Bio Bambucké maslo (120 ml)

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Vegan

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 3 ks
Obsah balenia Čistiaca pleťová voda, Telové maslo, Telový peeling

Objem

Objem 300 ml
Kód:  VBAL686
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595572901586
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18