Obnoviť stránku

PURITY VISION BioEpil 400 g

4,1 24 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

PURITY VISION BioEpil 400 g

Depilačná cukrová pasta BioEpil vás šetrne zbaví chĺpkov a zanechá vašu pokožku hladkú až po niekoľko týždňov. V depilačnej paste od Purity Vision na vás nečaká chemický koktail, ale čisté 100 % prírodné zloženie s jedinečnou kombináciou účinných bylín. Ružová voda obsiahnutá v paste vašu pokožku upokojuje, zatiaľ čo čajovníkový olej pôsobí dezinfekčne a harmančekový olej vašu pokožku hojí. Šetrné zloženie nespôsobuje alergické reakcie a produkt je tak vhodný aj pre osoby s citlivou pokožkou. Depilácia cukrovou pastou BioEpil je menej bolestivá a nespôsobuje výrazné sčervenanie pokožky. Pastu možno využiť aj na depiláciu citlivých partií akou sú podpazušie a triesla. Prípravok je držiteľom certifikátu CPK a radí sa tak do skupiny certifikovanej prírodnej kozmetiky.

Kľúčové vlastnosti cukrovej pasty PURITY VISION BioEpil

  • 100 % prírodná depilačná cukrová pasta PURITY VISION BioEpil
  • Šetrne odstraňuje chĺpky a zanecháva pokožku hladkú po niekoľko týždňov
  • S obsahom upokojujúcej ružovej vody, dezinfekčným čajovníkovým olejom a hojivým harmančekovým olejom
  • Purity Vision BioEpil je vhodná aj pre depiláciu citlivých partií ako sú podpazušie či triesla
  • Depilácia je menej bolestivá a nespôsobuje výrazné sčervenanie pokožky
  • Bez umelej parfumácie, ropných derivátov, SLS a silikónových olejov
  • Vďaka šetrnému zloženiu nemá BioEpil žiadne vedľajšie účinky a nespôsobuje alergické reakcie
  • Vhodná aj pre osoby s citlivou pokožkou
  • BioEpil od Purity Vision je držiteľom certifikátu CPK (Certifikovaná prírodná kozmetika)

Ošetrujúca receptúra s jedinečnou kombináciou účinných bylín

Hlavnou prednosťou cukrovej pasty od Purity Vision je 100 % prírodné zloženie s unikátnou kombináciou účinných bylín. O vašu pokožku sa stará ružová voda, ktorá ju upokojuje a zmierňuje začervenanie. Čajovníkový olej (tea tree) je známy pre svoje dezinfekčné účinky a pomáha prechádzať prípadnému zapáleniu. Vašu pokožku hojí harmančekový olej, ktorý pôsobí navyše protizápalovo a dezinfekčne. Pramenitá voda z Himalájí obsiahnutá v paste BioEpil je plná minerálov.

Zloženie:
Cukor, ružová voda, voda z Himalájí, kyselina citrónová, čajovníkový olej, rumančekový olej

Použitie:
BioEpil zohrejte vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnnej rúre približne na teplotu tela (aby bol na dotyk teplý, ale nepálil, konzistencia podobná žuvačke). Vyberte množstvo veľkosti vlašského orecha. Jedným ťahom rozotrite na suchej pokožke proti smeru rastu chĺpkov do tenkej vrstvy asi 2 mm tak, aby hmota stále zostala kompaktná. Nechajte chvíľu pôsobiť a potom prudko strhnite po smere rastu chĺpkov.


Zloženie

INCI: cukor, ružová voda, voda z Himalájí, kyselina citrónová, čajovníkový olej, harmančekový olej/Suscrose, Rosa Damascena Flower Water, Aqua, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Citric acid, Limonene.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ Cukrová pasta
Použitie Podpazušie, Nohy, Oblasť bikín, Tvár
Typ pokožky Na všetky typy pokožky

Vlastnosti

Špecifikácia Prírodné
Účinné látky Čajovníkový olej, Rumančekový olej, Ružová voda

Kusy, objem

Kusov v balení 1 ks
INCI: cukor, ružová voda, voda z Himalájí, kyselina citrónová, čajovníkový olej, harmančekový olej/Suscrose, Rosa Damascena Flower Water, Aqua, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Citric acid, Limonene. '>
Kód:  HOL375
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595572900367
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06