Obnoviť stránku

PURITY VISION Bio Ružový krém univerzálny 70 ml

4,9 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,19 €

PURITY VISION Bio Ružový krém univerzálny 70 ml

Pleťový regeneračný a vyživujúci Bio ružový univerzálny krém 70 ml s čisto prírodným zložením značky PURITY VISION s očarujúcou vôňou ruže, vanilky a jemne korenenými tónmi fazule tonka. Poskytuje všetkým typom pleti intenzívnu regeneráciu, hydratáciu a úspešne bojuje proti príznakom starnutia pokožky. Hlavnou zložkou krému je macerát ruže damašskej a vanilky vo Fair Trade Bio Bambucké maslo. Macerát dodáva krému jedinečnú vôňu a vyživujúci omladzujúci účinok. Kombinácia Raw Bio olejov arganového, jojobového a borákového spolu s vitamínom E obohacuje prípravok o ošetrujúce a vitalizujúce vlastnosti. Vďaka praktickému baleniu môžete krém nosiť vo vašej kabelke a mať ho stále poruke.

Kľúčové vlastnosti pleťového Bio ružového univerzálneho krému Purity Vision 70 ml

  • Regeneračný, hydratačný a vyživujúci čisto prírodný univerzálny pleťový krém
  • Macerát ruže damašskej a vanilky vo Fair Trade Bio Bambucké maslo
  • Kombinácia Purity Vision Raw Bio olejov arganového, jojobového, borákového a vitamínu E
  • Jedinečná vôňa ruže, vanilky a jemne korenených tónov fazule tonka
  • PURITY VISION Bio Ružový krém univerzálny 70 ml proti príznakom starnutia pokožky
  • Čisto prírodné certifikované zloženie, praktické balenie vhodné do kabelky

Jedinečné účinné látky

Fair Trade Bio Bambucké maslo PURITY VISION – univerzálne, vysoko vyživujúce, ošetrujúce, plné vitamínov a minerálov. Pochádza z čistých oblastí východnej Afriky, z plodov menej známeho a horšie dostupného druhu maslovníka afrického (Vitellaria Nilotica). Obsahuje preto oveľa viac prospešných látok než bežne dostupné Bambucké maslo. Rozpúšťa sa pri telesnej teplote, vďaka čomu sa rýchlo vstrebáva do pokožky.
Macerát ruže damašskej – omladzujúce účinky, príjemná kvetinová vôňa.
Vanilkový macerát – typická sladká vôňa prírodnej vanilky, upokojujúce účinky.
100 % Raw Bio Arganový olej PURITY VISION – pochádza z Maroka, kde bol oddávna považovaný za elixír mladosti a krásy. Obsahuje tokoferoly, esenciálne mastné kyseliny, karotény a vitamíny A, E a F. Vďaka týmto látkam má silný antioxidačný a protistarnúci efekt, vyhladzuje drobné vrásky či strie.

Použitie:
Ak si navlhčíte pleť jednou z Bio Kvetinových vôd PURITY VISION, znásobíte tak jedinečné účinky jednotlivých zložiek obsiahnutých v kréme. Krém dôkladne vmasírujte do pokožky a vychutnajte si jeho prekrásnu vôňu.

Zloženie:
Butyrospermum Parkii Butter*/°, Argania Spinosa Kernel Oil*, Rosa Damascena Flower Extract, Borago Officinalis Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Vanilla Planifolia Bean Extract, Dipteryx Odorata Bean Extract (tonka), Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Coumarin (prirodzená súčasť extraktu). *Z ekologického poľnohospodárstva. °Certifikované Fair for Life Fair Trade: 80,84 % z celkového obsahu.
Cruelty Free and vegan, CPK bio, Fair for Live.

Zloženie

Butyrospermum Parkii Butter*/°, Argania Spinosa Kernel Oil*, Rosa Damascena Flower Extract, Borago Officinalis Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Vanilla Planifolia Bean Extract, Dipteryx Odorata Bean Extract (tonka), Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Coumarin (přirozená součást extraktu).

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Prírodné

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 70 ml

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Regeneračný

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Balenie

Objem 70 ml
Butyrospermum Parkii Butter*/°, Argania Spinosa Kernel Oil*, Rosa Damascena Flower Extract, Borago Officinalis Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Vanilla Planifolia Bean Extract, Dipteryx Odorata Bean Extract (tonka), Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Coumarin (přirozená součást extraktu). '>
Kód:  VBAL682
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595572901661
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18