Obnoviť stránku

PURITY VISION Bio Ružový Krém Omladzujúci 40 ml

4,9 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

PURITY VISION Bio Ružový Krém Omladzujúci 40 ml

Omladzujúci pleťový krém s čisto prírodným zložením Bio ružový krém značky PURITY VISION je účinným pomocníkom pre všetky typy pleti v boji proti príznakom starnutia pokožky a vráskam. Krém je obohatený Raw BIO opunciovým olejom, ktorý spolu s prírodným koenzýmom Q10 zaručuje omladzujúce a silné liftingové účinky. Hlavnou zložkou pleťového krému je Fair Trade Bio Bambucké maslo, ktoré obsahuje veľa vitamínov a minerálov a poskytuje tak pokožke intenzívnu hydratáciu a regeneráciu. Očarujúca vôňa ruže, vanilky a tonky premení všednú aplikáciu krému na príjemný zážitok.

Kľúčové vlastnosti omladzujúceho Bio ružového krému PURITY VISION

  • Ružový krém PURITY VISION hydratuje, rozjasňuje a chráni pleť pred nežiaducimi vplyvmi okolia
  • Raw BIO Opunciový olej spolu s prírodným koenzýmom Q10 zaručuje omladzujúce a silné liftingové účinky
  • Jemná vôňa ruže, vanilky a ľahko korenených tónov fazule tonka vás očarí
  • Pleťový krém sa ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky
  • Bio ružový krém PURITY VISION má čisto prírodné certifikované zloženie

V hlavnej úlohe prírodné zloženie

Fair Trade Bio Bambucké maslo PURITY VISION pochádza z čistých oblastí východnej Afriky, z plodov menej známeho a horšie dostupného druhu maslovníka afrického (Vitellaria Nilotica). Obsahuje preto oveľa viac prospešných látok než bežne dostupné Bambucké maslo. Rozpúšťa sa pri telesnej teplote, vďaka čomu sa ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Macerát ruže damašskej a vanilky dodáva krému jedinečnú sladkastú kvetinovú vôňu a prináša omladzujúce a upokojujúce účinky. Tonka reprezentuje v kréme jemné korenené tóny. Vzácny opunciový olej je právom považovaný za najúčinnejšiu zbraň proti starnutiu pleti a tvorbe vrások. Bio ružový krém od PURITY VISION má rovnako ako ostatné produkty tejto značky certifikované prírodné zloženie, neobsahuje žiadne suroviny živočíšneho pôvodu a nie je testovaný na zvieratách.

Použitie:
Na znásobenie omladzujúceho účinku jednotlivých zložiek krému navlhčite pleť najprv jednou z Bio Kvetinových vôd PURITY VISION. Krém dôkladne vmasírujte do pokožky a vychutnajte si jeho príjemnú vôňu.

Zloženie:
Butyrospermum Parkii Butter,* ** Opuntia Ficus Indica Seed Oil,* Rosa Damascena Flower Extract, Tocopherol, Vanilla Planifolia Bean Extract, Ubiquinone (Q10), Helianthus Anuus Seed Oil, Coumarin (prirodzená súčasť extraktu). *Z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva, **Certifikované Fair for Life Fair Trade: 85,5 % z celkového obsahu. Cruelty Free and vegan, CPK bio, Fair for Live


Zloženie

BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER*/°, OPUNTIA FICUS INDICA SEED OIL*, ROSA DAMASCENA FLOWER EXTRACT, TOCOPHEROL, VANILLA PLANIFOLIA BEAN EXTRACT, DIPTERYX ODORATA BEAN EXTRACT (TONKA), UBIQUINONE (Q10), HELIANTHUS ANUUS SEED OIL, COUMARIN (PŘIROZENÁ SOUČÁST EXTRAKTU).* Z KONTROLOVANÉHO EKOLOGICKÉHO ZEMĚDĚLSTVÍ.° CERTIFIKOVÁNO FAIR FOR LIFE FAIR TRADE: 85,5 % Z CELKOVÉHO OBSAHU.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Prírodné, Vegan

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 40 ml

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Rozjasňujúci, Lifting a spevnenie

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vek

Vek 30+

Doba používania

Podľa doby používania Denný
Kód:  KSPL2495
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595572901289
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11