Obnoviť stránku

PROTEX Ultra Tekuté mydlo náhradná náplň 700 ml

4,9 55 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,39 €

PROTEX Ultra Tekuté mydlo náhradná náplň 700 ml

Starajte sa o vaše ruky a doprajte im potrebnú hydratáciu a sviežosť. Tekuté mydlo Ultra Hand Wash 700 ml s obsahom ľanového oleja sa šetrne a účinne postará o pokožku vašich rúk. Mydlo vám poskytne ochranu pred baktériami a infekciami, ktoré môžu vzniknúť pri poranení kože. V zložení mydla Protex Ultra Hand Wash sa nachádza kyselina mliečna, glycerín a ľanový olej, ktorý je za studena lisovaný. Kyselina mliečna krásne hydratuje vašu pokožku a zároveň taktiež poskytuje ultra antibakteriálnu ochranu. Glycerín prispieva, podobne ako kyselina mliečna, k prirodzenej hydratácii. Vaše ruky tak dostanú tú najlepšiu možnú starostlivosť po dobu až 12 hodín.


Benefity tekutého mydla PROTEX Ultra Hand Wash 700 ml antibakteriálne

  • Tekuté mydlo Protex s objemom 700 ml
  • Protex je značka s bohatou históriou siahajúcou až do roku 1970
  • Všetky produkty sú dermatologicky testované
  • Mydlo pomáha chrániť proti baktériám a vírusom
  • Ultra ochrana pre vaše ruky
  • Obal tekutého mydla je možné zo 100 % recyklovať
  • Zloženie obsahuje za studena lisovaný ľanový olej
  • Zloženie je z 97 % biologicky rozložiteľné

Ochrana pred baktériami a vírusmi

Tekuté mydlo Protex Ultra obsahuje kyselinu mliečnu, ktorá prispieva nielen k hydratácii pokožky, ale tiež si účinne a šetrne poradí s baktériami a vírusmi.

Protex využíva prírodné ingrediencie

Mydlo Protex Ultra sa vyrába zásadne z prírodných ingrediencií, ktoré sú šetrné k našej pokožke. Zloženie je obohatené o prírodný a za studena lisovaný ľanový olej. Tekuté mydlo je navyše z 97 % biologicky rozložiteľné.

Recyklovateľný obal

Spoločnosť Protex myslí aj na životné prostredie. Obal tekutého mydla je 100 % recyklovateľný.


Protex Ultra sa postará o luxusnú starostlivosť o vaše ruky

Dôkladné umývanie rúk pomocou vody a mydla pomáha chrániť vaše zdravie. Tekuté antibakteriálne mydlo Protex Ultra s objemom 700 ml ultra účinne čistí ruky a odstraňuje z nich všetky nečistoty. Jeho zloženie je obohatené o antibakteriálne zložky, ktoré napomáhajú k prevencii infekčných ochorení. Mydlo pomáha chrániť proti baktériám a vírusom. Tekuté mydlo Protex zanecháva príjemný pocit sviežosti i dokonalej čistoty a zároveň udržuje pokožku jemnú a zamatovo hebkú.

Zloženie tekutého mydla Protex Ultra 700 ml

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Sodium Chloride,  Parfum, Cocamide MEA, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Glycerin,  Tetrasodium EDTA, Linum Usitatissimum Seed Oil, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate,  Citronellol, Eugenol, Linalool, CI 17200, CI 191490.


Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Sodium Chloride, Parfum, Cocamide MEA, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Glycerín, Tetrasodium EDTA, Linum usitatissimum Seed Oil, Benzyl Salicylate, Citronellol, Eugenol, Linalool, CI 17200, CI 19140

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 700 ml

Hmotnosť

Hmotnosť 700 g (0,7 kg)

Typ

Konzistencia Náplň

Určenie

Určenie Unisex

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Hmotnosť

Hmotnosť 700 g
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Sodium Chloride, Parfum, Cocamide MEA, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Glycerín, Tetrasodium EDTA, Linum usitatissimum Seed Oil, Benzyl Salicylate, Citronellol, Eugenol, Linalool, CI 17200, CI 19140'>
Kód:  MYD189
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8718951372344

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06