Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PROTEX Fresh 300 ml

4,8 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PROTEX Fresh 300 ml

Starajte sa o vaše ruky a doprajte im potrebnú hydratáciu a sviežosť. Tekuté mydlo Protex Fresh 300 ml s obsahom ľanového oleja sa šetrne a účinne postará o pokožku vašich rúk. Mydlo vám poskytne ochranu pred baktériami a vírusmi.  V zložení mydla Protex Fresh sa nachádza kyselina mliečna, glycerín a ľanový olej, ktorý je za studena lisovaný. Kyselina mliečnakrásne hydratuje vašu pokožku a zároveň taktiež poskytuje antibakteriálnu ochranu. Glycerín prispieva, podobne ako kyselina mliečna, k prirodzenej hydratácii. Vaše ruky tak dostanú tú najlepšiu možnú starostlivosť.



Benefity tekutého mydla PROTEX Fresh Hand Wash 300 ml antibakteriálne

  • Tekuté mydlo Protex s objemom 300 ml
  • Protex je značka s bohatou históriou siahajúcou až do roku 1970
  • Všetky produkty sú dermatologicky testované
  • Mydlo pomáha chrániť proti baktériám a vírusom
  • Obal tekutého mydla je možné po odstránení pumpičky 100 % recyklovať
  • Zloženie obsahuje za studena lisovaný ľanový olej
  • Zloženie je z 97 % biologicky rozložiteľné

Ochrana pred baktériami a vírusmi

Tekuté mydlo Protex Fresh obsahuje kyselinu mliečnu, ktorá prispieva nielen k hydratácii pokožky, ale tiež si účinne a šetrne poradí s baktériami a vírusmi.

Protex využíva prírodné ingrediencie

Mydlo Protex Fresh sa vyrába zásadne z prírodných ingrediencií, ktoré sú šetrné k našej pokožke. Zloženie je obohatené o prírodný a za studena lisovaný ľanový olej. Tekuté mydlo je navyše z 97 % biologicky rozložiteľné.

Recyklovateľný obal

Spoločnosť Protex myslí aj na životné prostredie. Obal tekutého mydla je 100 % recyklovateľný.  Stačí iba odstrániť pumpičku.


Protex Fresh sa postará o luxusnú starostlivosť o vaše ruky

Dôkladné umývanie rúk pomocou vody a mydla pomáha chrániť vaše zdravie. Tekuté antibakteriálne mydlo Protex Fresh s pumpičkou s objemom 300 ml jemne čistí ruky a odstraňuje z nich všetky nečistoty. Jeho zloženie je obohatené o antibakteriálne zložky, ktoré napomáhajú k prevencii infekčných ochorení. Mydlo pomáha chrániť proti baktériám a vírusom. Tekuté mydloProtex zanecháva príjemný pocit sviežosti a dokonalej čistoty a zároveň udržuje pokožku jemnú a hebkú.

Zloženie tekutého mydla Protex Fresh 300 ml

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Sodium Chloride,  Parfum, Cocamide MEA, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Glycerin,  Tetrasodium EDTA, Linum Usitatissimum Seed Oil, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl  Salicylate, Butylphenyl Methypropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, CI 42090

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Sodium Chloride, Parfum, Cocamide MEA, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Linum Usitatissimum Seed Oil, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, CI 42090.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 300 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Určenie

Určenie Unisex

Typ

Konzistencia Tekuté mydlo
Kód:  MYD038
Produktové číslo:  8693495051712

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13