Obnoviť stránku

PRORASO Wood and Spice 200 ml

4,8 24 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -9 %
8,99 € 9,89 €

PRORASO Wood and Spice 200 ml

Šampón na fúzy PRORASO Wood and Spice sa dokonale stará o mužskú pleť a fúzy. Jemne a účinne ich umýva a zbavuje všetkých nečistôt. Odstraňuje nepríjemný zápach ako fúzov, tak aj pokožky pod nimi. Fúzy zmäkčuje, hydratuje a dodáva im potrebnú výživu. Zanecháva ich hebké, mäkké a príjemne voňajúce pánskou vôňou dreva a korenia. Upokojuje tiež podráždenú pokožku pod fúzmi. Šampón môžete použiť na umývanie aj celej tváre. Prípravok neobsahuje silikóny a parabény a je dermatologicky testovaný. Je dodávaný v praktickej plastovej fľaši s pumpičkou. Skvelý pomocník na luxusnú starostlivosť o fúzy.

Kľúčové vlastnosti šampónu na fúzy PRORASO Wood and Spice s vôňou dreva a korenia

  • Pánsky šampón na fúzy PRORASO Wood and Spice šetrne a účinne fúzy čistí
  • Odstraňuje nepríjemný zápach z fúzov i pokožky
  • Poskytuje hydratáciu a výživu
  • Fúzom dodáva príjemnú vôňu cédrového dreva s jemnými tónmi jantáru
  • Prípravok je v praktickej plastovej fľaši s pumpičkou

Použitie:
Fúzy opláchnite teplou vodou a naneste na ne malé množstvo šampónu. Ľahkými krúživými pohybmi ich umyte a potom dôkladne opláchnite. Prípravok používajte najmenej dvakrát týždenne.

Zloženie šampónu:
Aqua (Water/Eau), Ammonium Lauryl Sulfate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cocamidoproryl Betaine, Parfum (Fragrance), PEG-90 Glyceryl Isostearate, Laureth-2, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Polyquaternium-7, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Polyquaternium-7, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Caramel, Disodium EDTA, Alpha-Isomethyl Ionone, Sodium Chloride.


Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Šampón

Objem

Objem 200 ml
Kód:  KSMU0399
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8004395007509

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07