Obnoviť stránku

PRORASO Sensitive 150 g

4,8 54 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,39 €

PRORASO Sensitive 150 g

Pozdvihnite holenie na luxusný zážitok s mydlom na holenie Proraso Sensitive 150 g. Luxusné mydlo na holenie od talianskej značky Proraso obsahuje výťažky z antioxidantmi nabitého zeleného čaju a upokojujúce aloe vera a je vhodné na citlivú pokožku so sklonmi k podráždeniu. Mydlo vytvára hustú bohatú penu a rýchlo zmäkčuje fúzy a pripravuje pokožku na holenie. Dajte šancu tradičnému mokrému spôsobu holenia s mydlom Proraso Sensitive, kto vie, možno vás táto tradičná metóda príjemne prekvapí.

Kľúčové vlastnosti mydla na holenie Proraso Sensitive 150 g

  • Zelený čaj je nabitý prírodnými antioxidantmi, aloe vera má upokojujúci účinok na pleť
  • Mydlo na holenie vhodné na citlivú pleť
  • Kvalitné prírodné ingrediencie
  • Proraso Sensitive vytvára hustú bohatú penu
  • Rýchlo fúzy zmäkčuje a pripravuje pokožku na holenie
  • Vyskúšajte tradičný mokrý spôsob holenia

Použitie:
Štetku na holenie zľahka namočte a krúživými pohybmi vytvorte potrebné množstvo peny. Vzniknutú penu vmasírujte štetkou do pokožky všade, kde chcete fúzy oholiť.

Zloženie:
Aqua (Water/Eau), Stearic Acid, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Potassium Hydroxide, Glycerin, Sodium Hydroxide, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Menthol, Tocopheryl Acetate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Hydroxyethylcellulose, Sodium Hydroxymethylglycinate, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citral, Limonene, Linalool, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Thymus vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract, Avena sativa (Oat) Kernel Extract, Camellia sinensis Leaf Extract, Etidronic Acid, Tetrasodium EDTA. 


Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Mydlo

Typ pleti

Typ pleti Citlivá
Kód:  HOL287
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8004395001682

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18