Obnoviť stránku

PRORASO Sandalwood 150 g

4,8 54 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,79 €

PRORASO Sandalwood 150 g

Pozdvihnite holenie na luxusný zážitok s mydlom na holenie Proraso Sandalwood 150 g. Luxusné mydlo na holenie od talianskej značky Proraso je bez parabénov, zato obsahuje olej zo santalového dreva a bambucké maslo a je určené predovšetkým na veľmi tvrdé fúzy. Mydlo vytvára hustú bohatú penu, rýchlo zmäkčuje aj tvrdé fúzy a zároveň regeneruje a chráni suchú pokožku. Dajte šancu tradičnému mokrému spôsobu holenia s mydlom Proraso Sandalwood, kto vie, možno vás táto tradičná metóda príjemne prekvapí.

Kľúčové vlastnosti mydla na holenie Proraso Sandalwood 150 g

  • Olej zo santalového dreva a bambucké maslo zmäkčujú tvrdé fúzy a vyživujú a chránia suchú pokožku
  • Mydlo na holenie vhodné na veľmi tvrdé fúzy
  • Kvalitné prírodné ingrediencie
  • Proraso Sandalwood vytvára hustú bohatú penu
  • Vyskúšajte tradičný mokrý spôsob holenia

Použitie:
Štetku na holenie zľahka namočte a krúživými pohybmi vytvorte potrebné množstvo peny. Vzniknutú penu vmasírujte štetkou do pokožky všade, kde chcete fúzy oholiť.

Zloženie:
Aqua (Water/Eau), Stearic Acid, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Potassium Hydroxide, Glycerin, Sodium Hydroxide, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Butyrospermum parkii (Shea) Butter, Theobroma cacao (Cacoa) Seed Butter, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tetrasodium EDTA, Hydroxyethylcellulose, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Coumarin, Sodium Hydroxymethylglycinate, Santalum album (Sandalwood) Oil.


Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Mydlo

Typ pleti

Typ pleti Normálny
Kód:  HOL286
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8004395001163

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12