Obnoviť stránku

PRORASO Sandalwood 100 ml

4,8 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,09 €

PRORASO Sandalwood 100 ml

Pre taliansky šmrnc a štýl nemusíte jazdiť až do Talianska. Stačí, keď začnete používať tradičnú taliansku kozmetiku pre mužov značky PRORASO. Voda po holení PRORASO Sandalwood patrí do červeného radu tejto značky, takže ide o kozmetiku s vôňou santalového dreva. Zloženie je obohatené o santalový olej a bambucké maslo, ktoré vašej pokožke poskytnú skutočnú jemnosť a výživu. Zároveň voda po holení vašu pokožku okamžite upokojí a dezinfikuje. Poskytne pokožke tiež potrebnú dávku hydratácie. Ak si po každom holení chcete dopriať príjemný pocit hebkosti a jemnú, sviežu vôňu, je pre vás PRORASO Sandalwood to pravé.

Kľúčové vlastnosti vody po holení PRORASO Sandalwood

  • Voda po holení od tradičnej talianskej značky pánskej kozmetiky PRORASO
  • Elegantné balenie so štýlovo jednoduchým a praktickým dizajnom
  • Voda po holení Proraso Sandalwood na upokojenie a dezinfekciu pokožky podráždenej holením
  • Hydratácia, výživa a pocit hebkosti po holení vďaka obsahu santalového oleja a bambuckého masla
  • Voda po holení z červeného radu s jemnou, sviežou vôňou santalového dreva
  • Pánska kozmetika Proraso bez obsahu parabénov, silikónov a minerálnych olejov
  • Príjemne voňavý doplnok holenia, ideálny na starostlivosť o pánsku pokožku

Zloženie (ingrediencie):
Alcohol Denat., Aqua (Water/Eau), Glycerin, Betane, Parfum (Fragrance), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Santalum album (Sandalwood Oil), Butyrospermum parkii (Shea Butter Oil), Sodium Benzotraizolyl Butyphenol Sulfonate, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Buteth-3, Tributyl Citrate, Disodium EDTA, Citronellol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Coumarin, CI 19140 (FD&C Yellow No.5), CI 16035 (Red 40)

Spôsob použitia:
Naneste na tvár ihneď po holení. Vodu po holení jemne vmasírujte do práve oholenej pokožky, aby sa ideálne a rýchlo vstrebala.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Voda po holení

Typ pleti

Typ pleti Normálny
Kód:  HOL292
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8004395004720

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19