Obnoviť stránku

PRORASO Green Tea 100 ml

5 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,70 €

PRORASO Green Tea 100 ml

Nielen po holení môžu muži trpieť podráždenou pleťou a citlivými záhybmi tváre. Jednoduchým riešením je aplikácia balzamu po holení PRORASO Green Tea, ktorý zabraňuje škrabaniu a svrbeniu pri nových fúzoch a začervenaní pokožky. Balzam PRORASO hydratuje a zvláčňuje pokožku tváre a zanecháva ju hebkú a vyživenú. Navyše vyniká zmyselnou vôňou zeleného čaju. Hydratačný balzam po holení PRORASO Green Tea sa hodí pre normálnu pokožku a je vhodný na každodenné použitie.

Kľúčové vlastnosti balzamu po holení PRORASO Eukalyptus 100 ml

  • Bojuje s podráždenou pokožkou po holení
  • Balzam PRORASO obmedzuje svrbenie pri nových fúzoch
  • Hydratuje a upokojuje pokožku
  • Zanecháva pleť hebkú a vyživenú
  • Chladí a regeneruje
  • Zmyselná vôňa zeleného čaju je vhodná na bežné nosenie
  • Balzam PRORASO sa hodí aj na spoločenské príležitosti

Aplikácia:
Naneste na oholenú tvár a krk. Nechajte vstrebať.

Typ pleti:
Vhodný pre normálnu pleť.

Zloženie:
Aqua (Water/Eau), Ethylhexyl Palmitate, Octyldodecanol, Glycerin, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Sodium Lauroyl Glutamate, Aloe barbadensis Leaf Juice, Prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopheryl Acetate, Avena sativa (Oat) Kernel Extract, Camellia sinensis Leaf extract, Thymus vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Carbomer, BHT, Limonene, Linalool, Citral, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citronellol.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Typ

Typ Balzam po holení

Typ pleti

Typ pleti Citlivá
Kód:  HOL290
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8004395001071

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09