Obnoviť stránku

PRORASO Classic 150 g

4,8 54 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,49 €

PRORASO Classic 150 g

Pozdvihnite holenie na luxusný zážitok s mydlom na holenie Proraso Classic 150 g. Luxusné mydlo na holenie od talianskej značky Proraso obsahuje mentol a výťažok z eukalyptu a jeho chladivé účinky pocítite ešte nejakú dobu po použití. Mydlo vytvára hustú bohatú penu a rýchlo zmäkčuje fúzy a pripravuje pokožku na holenie. Dajte šancu tradičnému mokrému spôsobu holenia s mydlom Proraso Classic, kto vie, možno vás táto tradičná metóda príjemne prekvapí.

Kľúčové vlastnosti mydla na holenie Proraso Classic 150 g

  • Mentol a výťažok z eukalyptu majú dlhotrvajúci chladivý účinok
  • Vhodné na normálnu pleť
  • Kvalitné prírodné ingrediencie
  • Vytvára hustú bohatú penu
  • Rýchlo fúzy zmäkčuje a pripravuje pokožku na holenie
  • Vyskúšajte tradičný mokrý spôsob holenia

Použitie: štetku na holenie zľahka namočte a krúživými pohybmi vytvorte potrebné množstvo peny. Vzniknutú penu vmasírujte štetkou do pokožky všade, kde chcete fúzy oholiť.

Zloženie:Aqua (Water/Eau), Stearic Acid, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Potassium Hydroxide, Sodium Hydroxide, Glycerin, Lactic Acid, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Menthol, Camphor, Eucalyptol, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tetrasodium EDTA, Hydroxyethylcellulose, Sodium Hydroxymethylglycinate, Geraniol, Parfum (Fragrance).

Rokmi preverená klasika

Taliansku značku Proraso, ktorá sa špecializuje na pánsku kozmetiku, predovšetkým na holiace potreby, založil v roku 1908 Ludovico Martelli. Firma so sídlom vo Florencii sa už po tri generácie stará o mužskú pokožku a fúzy. Značka Proraso si zakladá na kvalitných prírodných ingredienciách a šetrnosti k prírode a jej výrobky nie sú testované na zvieratách. Vysoko kvalitné produkty odolávajú testu času a nestálym módnym trendom a aj po rokoch si stále držia obľúbenosť po celom svete.


Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Mydlo

Typ pleti

Typ pleti Normálny
Kód:  HOL285
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8004395001149

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19