Obnoviť stránku

PRORASO Azur Lime Set

5 2 hodnotení
43,60 €

PRORASO Azur Lime Set

Kozmetická sada PRORASO Azur Lime Set v sebe ukrýva kompletnú starostlivosť o vaše fúzy – šampón, olej a balzam. Šampón na fúzy jemne a účinne umýva fúzy aj pokožku pod nimi. Zbavuje nečistôt a prípadného zápachu. Šampón môžete použiť na umývanie celej tváre. Olej PRORASO Azur Lime s obsahom prírodných rastlinných olejov fúzy vyživuje a zmäkčuje. Výsledkom sú husté fúzy, ktoré sú zdravé a hebké na dotyk. Olej uľahčuje rozčesávanie fúzov, obmedzuje krepovatenie a s balzamom zmierňuje svrbenie pri dorastaní fúzov. Prípravky zo sady PRORASO Azur Lime Set fúzy zmäkčujú, hydratujú, vyživujú a upokojujú pokožku. Navyše prevoňajú pokožku a fúzy po limetkách a citrusoch.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady PRORASO Azur Lime Set

  • Kozmetická sada PRORASO Azur Lime Set obsahuje všetko na každodennú starostlivosť o vaše fúzy
  • V darčekovom balení nájdete šampón, olej a balzam
  • PRORASO Azur Lime šampón na fúzy jemne a účinne umýva fúzy aj pokožku pod nimi
  • Šampón môžete použiť na umývanie celej tváre
  • Azur Lime olej na fúzy s obsahom prírodných rastlinných olejov fúzy vyživuje a zmäkčuje
  • Uľahčuje rozčesávanie fúzov, obmedzuje ich krepovatenie
  • Olej a balzam zmierňuje svrbenie počas dorastania fúzov
  • Sada PRORASO Azur Lime Set prevonia pokožku a fúzy po limetkách a citrusoch
  • Prípravky fúzy zmäkčujú, hydratujú, vyživujú a upokojujú podráždenú pokožku

Použitie šampónu:
Fúzy opláchnite teplou vodou a naneste na ne malé množstvo šampónu. Ľahkými krúživými pohybmi ich umyte a potom dôkladne opláchnite. Prípravok používajte najmenej dvakrát týždenne.

Použitie balzamu:
Naneste na oholenú tvár a krk. Nechajte vstrebať.

Použitie oleja:
Kvapkadlom naberte malé množstvo oleja, rozotrite v dlaniach a vmasírujte do brady a pleti.

Zloženie šampónu:
Aqua (Water/Eau), Ammonium Lauryl Sulfate, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, Glycerín, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cocamidopropyl Betaín, Parfum (Fragrance), PEG-90 Glyceryl Isotearate, Laureth-2, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, polyquaternium-7, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Caramel, Disodium EDTA, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Sodium Chloride.

Zloženie balzamu:
Aqua (Water/Eau), Polysorbate 40, Dicaprylyl Ether, Glycerín, polyquaternium-37, Parfum (Fragrance), Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Ethylhexylglycerin, mentol, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Sodium Citrate, alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Coumarin.

Zloženie oleja:
Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Eucalyptus globulus Leaf Oil, Persea gratissima (Avocado) Oil, Macadamia ternifolia Seed Oil, Juglans regia (Walnut) Shell Extract, mentol, Tocopheryl Acetate, penta- Tetra-di-t- butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzyl Alcohol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Farnesol, Citral, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Eugenol.

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre mužov

Určenie

Určenie Pánske

Určenie

Určenie Pánske
Typ Starostlivosť o fúzy

Typ produktu

Typ produktu Darčeková súprava
Kód:  VBAL775
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8004395006915

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14