Obnoviť stránku

Prírodná a BIO telová kozmetika KNEIPP

Kneipp banner

Kneipp: Starostlivosť pôvodom z prírody

Za úspechom značky Kneipp stoja dlhoročné skúsenosti vychádzajúce z filozofie jej zakladateľa. Sebastian Kneipp sa celoživotne venoval starostlivosti o duševné aj telesné zdravie – jeho myšlienkami sa spoločnosť riadi už 130 rokov. Pri výrobe vychádza z účinných receptúr aj nových objavov a používa prírodné zložky vysokej kvality. Vytvára produkty, ktoré vynikajú svojimi účinkami pre telo aj myseľ a obsahujú maximálny možný podiel prírodných zložiek. Produkty Kneipp neobsahujú konzervanty, parafíny, parabény a minerálne oleje, a navyše nie sú testované na zvieratách.

Kneipp olej do kúpeľa

Kúpeľové prípravky Kneipp – relax pre telo

Príjemný kúpeľ povzbudzuje telo aj myseľ, prináša uvoľnenie a zmierňuje stres. Vyskúšajte Kneipp soľ do kúpeľa so silou esenciálnych olejov alebo výživné oleje do kúpeľa s vysokým obsahom prírodných olejov a ošetrujúcich výťažkov rastlín. Prevoňajte svoju vaňu a spoznajte blahodárne účinky, ktoré kozmetika Kneipp prináša, a ktoré poskytnú vašej pokožke ochranu a výživu počas kúpania.

Sprchové gély a oleje Kneipp so sviežimi vôňami

Naštartujte svoj deň osviežujúcou sprchou a prebuďte svoje zmysly pomocou sprchových gélov Kneipp, ktorých vôňa a ošetrujúce zloženie so silou esenciálnych olejov vám poskytne unikátny zážitok pri sprchovaní. Doprajte si relaxačnú sprchovú procedúru s prírodnými éterickými olejmi, ktoré vás naladia na pokojný spánok.

Kneipp kozmetika sprcha
Kneipp kozmetika telová

Telová kozmetika Kneipp sa o vás stará s láskou

Kozmetika Kneipp dopraje vašej pokožke jedinečnú starostlivosť. Sila liečivých byliniek obsiahnutá v masážnych olejoch, pleťových krémoch, telových maslách aj v prípravkoch zameraných na starostlivosť o chodidlá vašu pokožku skvele vyživia a zanechajú ju nádherne hebkú a jemnú. Užívajte si príjemné vône prírodnej kozmetiky Kneipp a nechajte prírodu starať sa o celé vaše telo.

Ošetrujúca kozmetika Kneipp vyživuje a chráni vašu pleť

Svet okolo nás je veľmi hektický, a preto si túžime užiť každú voľnú chvíľu. Je teda veľmi žiadúce starať sa o našu pleť a poskytovať jej dôkladnú starostlivosť. Produkty Kneipp sú nielen účinné, ale sú k vašej pleti tiež šetrné a chránia ju pred vonkajšími vplyvmi. Vyskúšajte tiež Kneipp balzam na pery, vďaka ktorému budú vaše pery jednoducho na zahryznutie.

Kneipp balzam na pery
Kneipp darčekové balenia

Darčekové balenia Kneipp sa hodia pre každú príležitosť

Darujte výnimočný zážitok pre vaše telo. Produkty Kneipp obsahujú vysoko účinné prírodné zložky, ktoré sa starajú o vašu pokožku a podporujú rovnováhu tela a mysle. To, čo majú všetky produkty spoločné, je dlhotrvajúci účinok založený na sile prírody. Darčekové balenia Kneipp sú ideálnym darčekom k narodeninám, sviatku alebo len tak, pre radosť.

Spresniť parametre
26 položiek

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19