Obnoviť stránku

Premium Line Manikúrová sada Rodinná PL 252S Smotanová Made in Solingen

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Premium Line Manikúrová sada Rodinná PL 252S Smotanová Made in Solingen

Veľká manikúrová súprava PL 252S Premium Line obsahuje špeciálne nástroje značky Solingen. Súprava pomôcok je určená na domácu manikúru a je uložená v koženom puzdre. Čisté a pekne upravené nechty patria v dnešnej dobe ku každodennej hygiene a starostlivosť o nechty nie je cudzia ženám ani mužom. Manikúra je často ponúkaná v špecializovaných kozmetických salónoch a nechtových štúdiách. Stále častejšie ale začínajú ženy aj muži vyhľadávať kvalitné pomôcky, ktoré by im pomohli perfektne si upraviť nechty na rukách aj v pohodlí ich domova. Táto bohato vybavená súprava bude skvelým pomocníkom pri domácej manikúre!

Kľúčové vlastnosti manikúry Premium Line Rodinná súprava PL 252S Smotanová

  • 10-dielna luxusná súprava Premium Line
  • Kvalitné a odolné materiály
  • Kožené puzdro s rovnou chlopňou
  • Súprava na manikúru Solingen pokryje potreby domácej starostlivosti o nechty

Kvalitná výbava značky Solingen

Manikúra PL 252S je uložená v koženom puzdre s dekorom hnedej hadej kože a obsahuje nožnice na nechty, nožnice na zastrihávanie kožtičky v okolí nechtov, praktickú šikmú pinzetu, zafírový pilník, kliešte na nechty, klieštiky na nechty a štyri nástroje na manikúru. S týmito špičkovými nástrojmi z lesklého niklu, bude vaša manikúra príjemnou relaxačnou záležitosťou, ktorú si môžete vychutnávať kedykoľvek budete potrebovať!

Hlavné zásady správnej manikúry

Manikúra sa používa z kozmetických, ale aj zdravotných dôvodov kvôli krásnym a zdravým nechtom. Každý spotrebiteľ by mal používať svoju manikúru, aby sa prípadné infekcie nešírili na ďalších členov domácnosti. Ale aj v prípade, že máte svoju osobnú manikúru, mali by ste dodržiavať niektoré hygienické postupy ako je napríklad umývanie a dezinfekcia nástrojov, občasné premazanie a aj uchovávanie nástrojov v suchom prostredí. Na prehľadné uloženie nástrojov využijete praktické puzdro, ktoré je súčasťou manikúry.


Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál puzdra Koža

Počet nástrojov

Počet nástrojov 10

Materiál

Materiál nástroja Nikel
Kód:  KSMA0011-i
Produktové číslo:  8595162103215

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19