Obnoviť stránku

Premium Line Manikúrová sada Rodinná PL 252CNH Made in Solingen

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Premium Line Manikúrová sada Rodinná PL 252CNH Made in Solingen

Manikúrová desaťdielna súprava Premium Line PL 252CNH obsahuje špeciálne nástroje značky Solingen. Táto súprava pomôcok je určená na domácu manikúru a je uložená v krásnom puzdre z pravej kože s hadím motívom. Všetky nástroje manikúry Premium Line sú vyrobené z kvalitného lesklého niklu. Stále častejšie začínajú ženy aj muživyhľadávať kvalitné pomôcky, ktoré by im pomohli k perfektne vykonanej úprave nechtov na rukách aj v pohodlí ich domova. Táto kvalitná súprava Premium Line bude skvelým pomocníkom pri vašej domácej manikúre!

Kľúčové vlastnosti manikúrovej sady Premium Line PL 252CNH Made in Solingen, 10 dielov

  • Luxusná súprava Premium Line obsahuje 10 nástrojov k vašej domácej manikúre
  • Vysokokvalitné a odolné materiály sú zárukou dlhej životnosti
  • Nástroje sú uložené v krásnom puzdre z pravej kože s hadím motívom
  • Manikúrová súprava Solingen pokryje potreby domácej starostlivosti o nechty

Kvalitná manikúra od značky Solingen

Manikúra Premium Line PL 252CNH Solingen obsahuje nožnice na nechty, nožnice na kožku, klieštiky na nechty 5,5 cm, kliešte na nechty 10 cm, šikmú pinzetu, zafírový pilníček 12 cm, vidličku na nechtovú kožku a tri jednostranné manikúrové nástroje. S týmito špičkovými nástrojmi bude vaša starostlivosť o nechty príjemnourelaxačnou záležitosťou, ktorú si môžete užívať kedykoľvek budete potrebovať. Na prehľadné uloženie nástrojov vám pomôže praktické puzdro s dizajnom hadej kože, ktoré je súčasťou manikúry. Sady Solingen sú vysokokvalitné manikúry, ktoré sa preslávili predovšetkým svojím špičkovým spracovaním a dlhou životnosťou. Puzdrámanikúrových súprav sú prakticky riešené a nástroje sú vyrobené z veľmi kvalitného lesklého niklu. Stavte na kvalitu a kúpte si manikúru Solingen!

Obsah balenia:  
Nožnice na nechty, nožnice na kožku, klieštiky na nechty 5,5 cm, kliešte na nechty 10 cm, šikmá pinzeta, zafírový pilníček 12 cm, vidlička na nechtovú kožku a tri jednostranné manikúrové nástroje

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Materiál

Materiál puzdra Koža
Materiál nástroja Nikel

Počet nástrojov

Počet nástrojov 10

Obsah súpravy

Obsah súpravy Klieštiky, Nožnice, Pilník, Pinzeta, Zatláčač nechtovej kožtičky

Farba

Farba Čierna

Motív

Motív Bez motívu
Kód:  KSMA0295
Produktové číslo:  8595162104120

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04