Obnoviť stránku

PRADA Candy L´Eau EdT 30 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PRADA Candy L´Eau EdT 30 ml

Toaletná voda Prada Candy L'Eau je orientálna sladkastá vôňa pre ženy, ktorá je jedinečná svojím zložením. Práve toto originálne zloženie rôznych vôní robí toaletnú vodu Prada Candy L'Eau sexi a nebezpečne príťažlivú. Dámsky parfém  je určený predovšetkým pre hravé ženy, ktoré majú zmysel pre romantické zvádzanie.
Ľahučká a jedinečne svieža vôňa citrusových lístkov sa snúbi so sladkou vôňou hrachora. Benzoin s osobitou vôňou pižma sa mieša so sladko-horkou vôňou karamelu a všetky tieto tóny spolu vytvárajú orientálnu kompozíciu, ktorá je originálna a úplne nezameniteľná.
Táto vôňa vám napovie, že žena, ktorá ju vyznáva, je dostatočne sebavedomá, má rada originalitu a láka ju luxus. Táto moderná žena dokáže byť silná a nezávislá vo svojej profesii, ale je zraniteľná a veľmi ženská vo svojom súkromí. Pri zvádzaní vie používať svoje najúčinnejšie zbrane, ako sú zvodnosť, nežnosť a ľahká provokatívnosť. Zahaľte sa do kúzelnej vône, ktorá vás bude verne sprevádzať celý deň!

Zloženie parfému pre ženy:

Hlava: citrusy
Srdce: hrachor
Základ: karamel, benzoin, pižmo
Objem dámskej voňavky:
30 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Orientálna
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 30 ml
Kód:  KPFH260a
Produktové číslo:  8435137731343

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16