Obnoviť stránku

Prada Candy Kiss EDP 50 ml + BLO 75 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prada Candy Kiss EDP 50 ml + BLO 75 ml

Luxusná darčeková súprava pre ženy PRADA Candy Kiss obsahuje parfumovanú vodu v dizajnovom flakóne a telové mlieko sviežej, sladko vanilkovej vône, ktorú v celej kompozícii parfumu sprevádza čistota pižma. Zvodná a zmyselná zmes melodických ingrediencií vo vás prebúdza emócie a pocity silnejúce v každej pasáži jednoduchej, napriek tomu odvážnej skladby vôňe PRADA. Rozmaznávajte svoje telo voňavým rituálom s darčekovou súpravou Candy Kiss!

Darčeková súprava PRADA Candy Kiss a jej vlastnosti

  • Darčeková súprava Prada Candy Kiss určená pre ženy
  • Obsahuje parfumovanú vodu EDP a telové mlieko
  • Svieža, orientálna vôňa stelesňujúca jedinečnú ženskosť
  • Parfumovaná voda v elegantnom flakóne
  • Vrátane starajúceho sa telového krému rovnakej vône ako EDP

Parfumovaná voda PRADA Candy Kiss EDP (50 ml)

Zmyselná a odvážna vôňa PRADA Candy Kiss inšpirovaná aspektom ženskosti napája čuchové bunky návykovou vôňou, ktorá v každej pasáži jedinečnej kompozície prebúdza nové emócie a pocity. Všadeprítomné pižmo sprevádza parfumovanú vodu od horných tónov až k základným vonným akordom. Evokuje vôňu jemnej bielej bavlny, obohatenej o povzbudzujúce tóny vanilky a pomarančových kvetov. PRADA Candy Kiss so signatúrou melodickej čistoty spája všetky ingrediencie v jediný orientálny tón, ktorý zahalí vaše telo vonným oblakom príjemnej sviežosti.

Čuchové tóny:
Hlava: pižmo
Srdce: pižmo, pomarančový kvet
Základ: pižmo, vanilka

Zloženie:
Alcohol Denat, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Linalool, Etylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Etylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Hydroxycitronellal, Citral, CI 60730 (Ext. Violet 2), 80 % Vol
 

Telové mlieko PRADA Candy Kiss (75 ml)

Doprajte si kombináciu vášho obľúbeného parfumu s obohacujúcim telovým mliekom PRADA Candy Kiss s rovnakou vôňou pre ešte intenzívnejší zážitok! Telové mlieko sa s jemnosťou stará o pokožku žien, ktorú zahalí sviežou vôňou nadobudnutou čistými esenciami pižma, doplnených sladkastou vanilkou a pomarančovým kvetom. Jedinečná, orientálna vôňa prebúdzajúca vaše zmysly vás bude sprevádzať po celý deň!

Aplikácia:
Telový krém naneste v potrebnom množstve na pokožku a jemne vmasírujte.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Orientálna
Vonné zložky Mošus (pižmo), Pomaranč, Vanilka
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 125 ml
Kód:  KPPF910
Produktové číslo:  8435137752713

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01