Obnoviť stránku

Polar M400 HR Blue

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Polar M400 HR Blue

Polar M400 HR je ideálny spoločník pre všetkých zapálených bežcov, resp. pre všetkých, ktorí vedú aktívny život a trávia veľa času tréningom vonku. Pomocou týchto športových hodiniek budete mať presné údaje o svojom výkone, vďaka čomu budete schopní neustále posúvať svoje limity. Zabudovaný GPS modul sleduje napríklad aktuálnu rýchlosť, vzdialenosť a nadmorskú výšku - prístroj vám tak dokáže zobraziť okamžitú výšku či nastúpané metre.

S GPS spojená funkcia Späť na štart vás potom presmeruje do východiskového bodu čo najkratšou možnou trasou, takže budete môcť vyskúšať nové cesty bez obáv z blúdenia. M400 tiež udržiava prehľad o vašich osobných rekordoch a upozorní vás, keď vytvoríte nový. Oceníte aj funkciu Bežecký index, ktorá na základe tepovej frekvencie a rýchlosti počíta vývoj vašej výkonnosti v priebehu času. Tepovú frekvenciu vám sníma hrudný pás, ktorý je súčasťou balenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Vďaka presným informáciám o svojej aktivite budete môcť optimalizovať svoj tréning
  • Monitorovanie aktivity 24 hodín denne, 7 dní v týždni
  • GPS modul zaistí, že pri behu nikdy nezablúdite
  • Praktická aplikácia Polar Flow vám vypočíta všetky štatistiky
  • Odolný proti vode
  • Balenie obsahuje hrudný pás H7

Hodinky inšpirujúce k výkonu

Vďaka špičkovému know-how vám dáva Polar M400 veľa spôsobov, ako môžete merať svoju každodennú činnosť. Okrem počítania krokov a spálených kalórií vás upozorní aj na prekročenie naplánovaného cieľa, akým je napr. určitý rozsah tepovej frekvencie pri behu.

Prepojte M400 s aplikáciou Polar Flow, ktorá pomáha spravovať všetky údaje na PC alebo smartfóne (Android a iOS), a navyše sa môžete podeliť o trasy a výkony so svojimi priateľmi vo Flow komunite. Pomocou tejto služby bude rozvrhnutie a analýza každého detailu vášho tréningu jednoduchá a umožní vám sledovať vlastný pokrok.

Štýlové a praktické

Ľahký, kompaktný dizajn a čistý, moderný vzhľad pridáva na štýle akémukoľvek oblečeniu, a to ako v priebehu, tak aj mimo tréningu. M400 je odolný voči vode a jeho vysokokontrastný displej s jemným rozlíšením je ideálny na vonkajšie použitie v akomkoľvek počasí.

Parametre a špecifikácia

Kód:  KHO7085
Produktové číslo:  725882027647
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02