Obnoviť stránku

PLAYBOY You 2.0 Loading For Him EdT 100 ml

Novinka
13,90 €

PLAYBOY You 2.0 Loading For Him EdT 100 ml

Ak ste zvyknutí na pánske vône, zvážte kúpu toaletnej vody PLAYBOY. Pánska toaletná voda PLAYBOY podporí vaše sebavedomie v priebehu celého dňa. Citrusová vôňa je obľúbená vďaka svojej ľahkosti, jej tradícia však siaha hlboko do histórie. Vonná kompozícia oplýva ľahkosťou a sviežosťou, takže nepôsobí v horúcich dňoch ťažko. Výrazne korenistá vôňa vás nadchne skvele nakombinovanými vonnými zložkami. Je veľmi podmanivá a intenzívna a ukáže tak silu vašej osobnosti. Odhaľte svoju osobnosť všetkým naokolo s toaletnou vodou PLAYBOY, ktorá má zmyselnú životnú kompozíciu.

Kľúčové prednosti toaletnej vody PLAYBOY You 2.0 Loading For Him EdT 100 ml

  • Toaletná voda PLAYBOY má v sebe najmä pánske tóny vôní
  • Hlavnej zložke dominuje korenistá prímes
  • K hlavnej zložke sa pridáva vedľajšia citrusová kombinácia vonných tónov
  • Môžete sa tešiť na vôňu španielske toaletnej vody PLAYBOY
  • Objem flakónu dosahuje 100 ml
  • Odhaľte správnu príležitosť na použitie tejto vône

Toaletná voda PLAYBOY prináša špecifickú vôňu

Premeňte svoj bežný deň na nezabudnuteľné zážitky plné emócií s toaletnou vodou PLAYBOY. Hlavná korenistá a vedľajšia citrusová vôňa vás zaujmú svojím netypickým výberom ingrediencií. Nápaditý flakón španielske toaletnej vody PLAYBOY obnoví vnútornú sebadôveru a dodá pocit energie. Môžete sa tešiť na flakón s objemom 100 ml. Táto toaletná voda sa hodí na bežné dni, ale urobíte s ňou dobrý dojem aj na slávnostnejších akciách. Bude skvelým spoločníkom pri mnohých dôležitých životných míľnikoch.

Zloženie

Alcohol Denat., Aqua/Water/Eau, Fragrance (Parfum), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, CI 42090 (Blue 1), Benzophenone-3, Ethylhexyl Salicylate, Linalool, Coumarin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citronellal, Citral, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, BHT. 747-1.01. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Korenistá
Krajina pôvodu Španielske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFP1033
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5050456524181

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07