Obnoviť stránku

PLANTUR39 Fyto-kofeínový šampón pre farbené vlasy + vlasové tonikum

Príslušenstvo k tovaru

PLANTUR39 Fyto-kofeínový šampón pre farbené vlasy + vlasové tonikum

Fyto-kofeínový šampón Plantur39 je špičkový vlasový prípravok určený pre starostlivosť o farbené a poškodené vlasy. Jeho veľkou prednosťou je unikátny fytokofeínový komplex zabraňujúci vypadávaniu vlasov, ktoré vzniklo u žien vplyvom hormonálnych zmien počas menopauzy. Šampón zlepšuje odolnosť vlasových korienkov, navracia im energiu a vyhladzuje poškodenú štruktúru vlasov. Jeho zloženie je obohatené o prírodné výťažky pšenice a provitamínu B5, ktoré vlasy zvláčňujú, posilňujú a dodávajú im intenzívny lesk. Aktívne látky prenikajú do vlasových folikul už po 120 sekundách pôsobenia prípravku. Pre ešte lepší efekt odporúčame používať v dňoch, kedy si neumývate vlasy, tonikum Plantur 39.

Vlastnosti šampónu Plantur39 Fyto-Kofeínový šampón pre farbené vlasy 250 ml

  • Šampón Plantur39 má dokonalé čistiace účinky
  • Upokojuje vlasovú pokožku
  • Zabraňuje štiepeniu končekov
  • Dodáva energiu a výživu vlasovým korienkom
  • Účinne pôsobí proti vypadávaniu vlasov
  • Fyto-kofeínový šampón spevňuje vlasové vlákna


Aktívne látky

  • Výťažky pšenice a provitamínu B5 vynikajú svojimi blahodarnými účinkami, upravujú a zlepšujú stav vlasov
  • Kofeín chráni vlasy pred škodlivými účinkami testosterónu, preniká priamo k vlasovému folikulu a poskytuje korienkom novú energiu, ktorá je potrebná pre ich rast

Použitie:
Naneste prípravok na mokré vlasy a krúživými pohybmi napeňte. Nechajte pôsobiť po dobu 2 minút a potom vlasy dôkladne opláchnite vodou. Šampón je vhodný pre každodenné použitie.

Typ vlasov:
Prípravok je vhodný pre farbené a poškodené vlasy.

Zloženie:
Glycerin, Propylene Glycol, Panthenol, Caffeine, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Parfum, Polyquaternium-7, Sodium Citrate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Polyquaternium-10, Hydrolyzed Wheat Protein, Camellia Sinensis Extract, Hexyl Cinnamal, Sodium Benzoate, Zinc PCA, Niacinamide, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, CI 47005, CI 42090

Plantur39 Fyto-kofeínové tonikum 200 ml

Trápi vás vypadávanie vlasov alebo ich oslabený rast? Máme pre vás účinnú pomoc v podobe fyto-kofeínového tonika Plantur39, ktoré vďaka svojmu zloženiu stimuluje rast vlasov. Jednotlivé látky obsiahnuté v tomto výrobku vytvárajú hlboko vo vlasovej pokožke zásobáreň, z ktorej potom vlas čerpá po dobu 24 hodín.

Aktívne látky:
Kofeín, Niacín, Zinok a bioaktívne výťažky zo sóji – výrazne stimulujú rast vlasov
Zloženie:
Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Panthenol, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caffeine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Zinc PCA, Hexyl Cinnamal, Maltodextrin, Niacinamide, Glycine Soja Seed Extract, Limonene, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citric Acid, BHT.
Použitie:
Aplikujte tonikum raz denne na pokožku hlavy a rovnomerne vmasírujte. Nechajte preschnúť a potom vlasy upravte bežným spôsobom.



Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Účinok

Účinok Vypadávanie, Rast, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Poškodené

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL2954s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12