Obnoviť stránku

PLANTUR39 Fyto-kofeínový šampón pre jemné vlasy + vlasové tonikum

Príslušenstvo k tovaru

PLANTUR39 Fyto-kofeínový šampón pre jemné vlasy + vlasové tonikum

Máte jemné vlasy, ktoré sa lámu a nadmerne vypadávajú? Šampón s kofeínom pre ženy vám s týmto problémom pomôže! Aktivuje vlasové korienky, dodáva im energiu a výživu a účinne pôsobí proti vypadávaniu vlasov. Posilňuje a regeneruje vlasové vlákna od korienkov až po končeky, zanecháva ich pevnejšie a zdravšie. Šampón s jemnou textúrou upokojí a osvieži pokožku hlavy a okamžite pôsobí na kvalitu a rast vlasov. Každodenným používaním šampónu sa zvyšujú jeho účinky. Doprajte svojim oslabeným vlasom dôležitú regeneráciu a výživu, vaše vlasy sa vám odmenia zdravou krásou! Pre ešte lepší efekt odporúčame používať v dňoch, kedy si neumývate vlasy, tonikum Plantur 39.

Vlastnosti šampónu Plantur39 Fyto-Kofeínový šampón pre jemné vlasy 250 ml

  • Šampón Plantur39 má dokonalé čistiace účinky
  • Upokojuje vlasovú pokožku
  • Zabraňuje štiepeniu končekov
  • Dodáva energiu a výživu vlasovým korienkom
  • Účinne pôsobí proti vypadávaniu vlasov
  • Fyto-kofeínový šampón spevňuje vlasové vlákna


Aktívne látky

  • Kofeín – kofeín v šampóne pomáha regulovať účinky testosterónu, aktívne pôsobí proti vypadávaniu vlasov
  • Výťažky z bieleho čaju – silný antioxidant, chráni pred pôsobením voľných radikálov
  • Panthenol – pôsobí na kvalitu a rast vlasov, upokojuje vlasovú pokožku, chráni vlasové vlákna pred vplyvmi vonkajšieho prostredia
  • Niacín – je jednou z foriem vitamínu B3, pre zdravú pokožku a vlasy
  • Zinok – dôležitá minerálna látka pre podporu zdravých vlasov, aktívne pôsobí proti padaniu vlasov, štiepeniu končekov a zoslabeným vlasovým vláknam

Typ vlasov:
Pre jemné a lámavé vlasy so sklonom k vypadávaniu.

Použitie:
Naneste šampón na vlhké vlasy a jemným masírovaním vytvorte penu. Nechajte pôsobiť minimálne 2 minúty, aby účinné látky dokonale prenikli cez vlasovú pokožku ku korienkom. Po umytí dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-2, Panthenol, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Chloride, Caffeine, Propylene Glycol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Parfum, Citric Acid, Sodium Citrate, Hydrolyzed Wheat Protein*, Potassium Sorbate, Polyquaternium-7, Camellia Sinensis Leaf Extract**, Hexyl Cinnamal, Sodium Benzoate, Zinc PCA, Niacinamide, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben. 

Plantur39 Fyto-kofeínové tonikum 200 ml

Trápi vás vypadávanie vlasov alebo ich oslabený rast? Máme pre vás účinnú pomoc v podobe fyto-kofeínového tonika Plantur39, ktoré vďaka svojmu zloženiu stimuluje rast vlasov. Jednotlivé látky obsiahnuté v tomto výrobku vytvárajú hlboko vo vlasovej pokožke zásobáreň, z ktorej potom vlas čerpá po dobu 24 hodín.

Aktívne látky:
Kofeín, Niacín, Zinok a bioaktívne výťažky zo sóji – výrazne stimulujú rast vlasov
Zloženie:
Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Panthenol, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caffeine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Zinc PCA, Hexyl Cinnamal, Maltodextrin, Niacinamide, Glycine Soja Seed Extract, Limonene, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citric Acid, BHT.
Použitie:
Aplikujte tonikum raz denne na pokožku hlavy a rovnomerne vmasírujte. Nechajte preschnúť a potom vlasy upravte bežným spôsobom.



Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Účinok

Účinok Vypadávanie, Rast, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL2953s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04