Obnoviť stránku

PLANTUR21 Nutri-kofeínový šampón 250 ml

4,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PLANTUR21 Nutri-kofeínový šampón 250 ml

Nutri-kofeínový šampón PLANTUR21 je špičkový vlasový prípravok určený na starostlivosť o farbené a poškodené vlasy. Jeho veľkou prednosťou je unikátny nutri-kofeínový komplex, ktorý preniká do vlasových folikúl už po 120 sekundách pôsobenia prípravku a zabraňuje nedostatku energie vo vlasových korienkoch. Šampón chráni vlasy proti ich predčasnému vypadávaniu, navracia im energiu a dodáva veľa vitamínov. Jeho zloženie je obohatené o vápnik, horčík, zinok a kofeín, ktoré vlasy posilňujú a podporujú ich rast. Prípravok obsahuje tiež zvláčňujúce látky pre regeneráciu, ktoré napravujú vlasy zaťažované škodlivými vonkajšími vplyvmi. Neobsahuje silikóny, a preto je vhodný aj na jemné vlasy.

Aktívne látky:

  • Hodnotné mikroživiny biotín, horčík, vápnik, kofeín a zinok vynikajú svojimi blahodarnými účinkami a sú dôležité najmä pre zdravý a intenzívny rast vlasov

Účinky:
Výsledkom aplikácie šampónu sú pevné vlasy s množstvom energie, posilnené, odolné a dokonale zregenerované.
Použitie:
Naneste prípravok na mokré vlasy a krúživými pohybmi napeňte. Nechajte pôsobiť po dobu 2 minút a potom vlasy dôkladne opláchnite vodou.
Typ vlasov:
Výrobok je vhodný na farbené a poškodené vlasy.
Zloženie:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Panthenol, Caffeine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum, Polyquaternium-7, Sodium Citrate, Polyquaternium-10, Potassium Sorbate, Citric Acid, Calcium Gluconate, Magnesium Gluconate, Sodium Benzoate, Zinc PCA, Niacinamide, Limonene, Linalool, Biotin, Methylparaben, Propylparaben.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez silikónov, S vitamínmi

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Vypadávanie, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 250 ml
Kód:  KSVL2956
Produktové číslo:  4008666710536
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04