Obnoviť stránku

PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF15 200 ml

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF15 200 ml

Ultraľahký sprej na opaľovanie PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray s objemom 200 ml s ochranným faktorom 15 poskytuje okamžitú a účinnú ochranu pred UVA a UVB žiarením, chráni pokožku pred spálením a zabraňuje jej predčasnému starnutiu spôsobenému slnečnými lúčmi. Pokožku intenzívne hydratuje, dodáva jej vláčnosť a predchádza jej nadmernému vysušovaniu a lúpaniu. Jeho ľahká konzistencia sa ľahko aplikuje, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva biele stopy ani mastný film. Bohaté zloženie prípravku odolné voči potu a vode ochráni vašu pleť pred slnkom aj pri plávaní a kúpaní. Doprajte svojej pokožke zdravé a krásne opálenie s týmto veľmi kvalitným opaľovacím sprejom.
Aktívne látky:

  • Exkluzívna technológia Helioplex™ zaisťuje optimálnu ochranu kožných buniek pred poškodením škodlivými vplyvmi UVA a UVB žiarenia
  • Vitamín E vyniká svojimi antioxidačnými účinkami, chráni pokožku pred voľnými radikálmi a pôsobí preventívne proti jej starnutiu
  • Hydratačný komplex poskytuje pleti hydratáciu po celý deň

Účinky:
Výsledkom aplikácie spreja na opaľovanie je dokonale chránená pokožka, prirodzene a krásne opálená, jemná a hladká, nádherne hydratovaná, pružná a vláčna.
Použitie:
Opaľovací sprej pred použitím pretrepte a naneste rovnomerne 20 minút pred zahájením slnenia na pokožku. Nestriekajte priamo do tváre, ale naneste prípravok do dlaní a potom rozotrite na tvár. Podľa potreby najmä po dlhšom kúpaní alebo osušení uterákom prípravok opakovane aplikujte.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Zloženie:
[PR-009859], Aqua, Ethylhexyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Butylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Dimethicone, VP/Hexadecene Copolymer, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutlyphenol (Nano), Acrylates Copolymer, Chrysanthemum Parthenium Flower Extract, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, C12-20 Alkyl Glucoside, Decyl Glucoside, Polysorbate 20, Sodium Lauryl Sulfate, Polyacrylate-13, Polyisobutene, C14-22 Alcohols, Xanthan Gum, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Cetearyl Alcohol, Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Ochranný faktor

Ochranný faktor 15 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Sprej
Kód:  KSOP0279
Produktové číslo:  3574660627695
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18