Obnoviť stránku

PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion SPF 15 150 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion SPF 15 150 ml

Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.
 
 

Mlieko na opaľovanie Tan & Protect poskytuje pokožke strednú ochranu pred škodlivým slnečným žiarením. Prípravok urýchľuje prirodzený proces opaľovania a poskytuje pokožke intenzívnu hydratáciu. Predchádza tak jej predčasnému starnutiu a ochabovaniu. Mlieko obsahuje exkluzívnu technológiu, ktorá zaisťuje bunkovú ochranu pred UVA a UVB žiarením a účinný peptid, ktorý stimuluje produkciu prirodzených pigmentov v pokožke. Urýchľuje tak proces opaľovania a dodáva pokožke príťažlivé zafarbenie. Dodajte svojej pokožke nádhernú farbu horúceho leta!

Prípravok dodáva pokožke dostatočnú hydratáciu, ktorá jej zaistí pružnosť a vláčnosť. Jedinečným spôsobom pokožku vyživuje a zásobuje vitamínmi. Mlieko na opaľovanie je odolné proti vode aj potu a môžete ho tak bez obáv používať aj pri vodných športoch alebo hrách. Má nemastnú a nelepivú textúru, ktorá sa dobre nanáša a rýchlo vstrebáva. Prípravok je dermatologicky testovaný a schválený. Ošetrujte svoju pokožku kvalitným prípravkom, aby bola zdravá, svieža a dokonale opálená!

Aktívne látky:

  • Technológia Helioplex ™ – zaisťuje bunkovú ochranu pred UVA a UVB žiarením.
  • Melitan – stimuluje produkciu prirodzených pigmentov pokožky a urýchľuje tak proces opaľovania.
  • Vitamíny A, C a E – hydratujú, vyživujú a chránia pokožku pred vonkajšími škodlivými vplyvmi, predchádzajú šúpaniu pokožky.
  • SPF 15 – chránia pokožku pred slnečným žiarením.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.
Použitie:
Naneste 20 minút pred slnením a podľa potreby aplikáciu opakujte, najmä po kúpaní a osušení uterákom alebo pri nadmernom potení.
Objem:
150 ml

Zloženie:
Aqua,C12-15 Alkyl Benzoate,Ethylhexyl Salicylate,Octocrylene,Glycerin,Dicaprylyl Carbonate,Butylene Glycol,Vp/Eicosene Copolymer,Dimethicone,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Cetearyl Alcohol,Methylene Bis-Benzotrizolyl Tetramethylbutylphenol,Ppg-5-Ceteth-20,Acetyl Hexapeptide-1,Caprylyl Glycol,Pentylene Glycol,Potassium Lactate,Propylene Glycol,Dicetyl Phosphate,Ceteth-10 Phosphate,Decyl Glucoside,Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Xanthan Gum,Disodium Edta,Sodium Hydroxide,Tocopherol,Tocopheryl Acetate,Phenoxyethanol,Potassium Sorbate,Parfum

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Ochranný faktor

Ochranný faktor 15 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Mlieko
Kód:  KSOP0189
Produktové číslo:  3574660704884

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01