Obnoviť stránku

PIZ BUIN Hydration Spray Ultra Light SPF50 + Lipstick Aloe SPF30

4,7 38 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PIZ BUIN Hydration Spray Ultra Light SPF50 + Lipstick Aloe SPF30

Kozmetická súprava na opaľovanie PIZ BUIN je skvelým pomocníkom pre bezpečnosť na slnku. Obsahuje ľahký hydratačný sprej a balzam na pery. Hydratačný sprej Hydration Spray Ultra Light SPF50 s objemom 200 ml poskytuje celkovú a fotostabilnú ochranu pred UVA a UVB žiarením. Pokožku chráni pred spálením a predčasným starnutím. Dodáva jej celodennú hydratáciu a predchádza jej nadmernému vysúšaniu a lúpaniu. Jeho zloženie obsahuje vitamín E, ktorý vyniká svojimi antioxidačnými účinkami, neutralizuje voľné radikály a bojuje proti starnutiu pokožky. Ľahký sprej bez oleja sa rýchlo vstrebáva, nezanecháva mastný film a je odolný voči vode a potu.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy na opaľovanie PIZ BUIN obsahujúcej ľahký hydratačný sprej a balzam na pery

  • Ľahký hydratačný sprej SPF50
  • Ochrana pred UVA a UVB žiarením
  • Vitamín E chráni pred voľnými radikálmi a starnutím pokožky
  • Balzam na pery s vanilkovou príchuťou
  • Zabraňuje popraskaniu a šupinateniu pier
  • Upokojujúce a hydratačné výťažky z Aloe vera

Chráňte svoje pery pred slnkom

Balzam na pery s vanilkovou príchuťou Lipstick Aloe SPF30 z radu In Sun s obsahom 4,9 g sa o pery účinne stará a chráni ich pred slnečným žiarením. Zabraňuje popraskaniu pier a predchádza nežiaducemu šupinateniu. Vytvára na perách jemný film a zanecháva ich hladké a vláčne. Jeho zloženie obsahuje výťažky z Aloe vera, ktoré pery upokojujú, revitalizujú a dodávajú im potrebnú hydratáciu. Prípravok bol dermatologicky testovaný a je vhodný aj pre mužov.
Zloženie spreja:
Aqua, Ethylhexyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Butylene Glycol, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dimethicone, VP/Hexadecene Copolymer, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (Nano), Acrylates Copolymer, Chrysanthemum Parthenium Flower Extract, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, C12-20 Alkyl Glucoside, Decyl Glucoside, Polysorbate 20, Sodium Lauryl Sulfate, Polyacrylate-13, Polyisobutene, C14-22 Alcohols, Xanthan Gum, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Cetearyl Alcohol, Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum
Zloženie balzamu na pery:
Hydrogenated Polyisobutene Synthetic Wax, Polyisobutene Polyglyceryl-3, Diisostearate Ethylhexyl, Salicylate Octocrylene, Caprylic/Capric Triglyceride Butyl, Methoxydibenzoylmethane, Disteardimonium Hectorite, Tocopheryl Acetate, Alcohol, Aqua, Bis-Ethylhexyloxyphenol, Methoxyphenyl, Triazine, Vanillin, Hydrated Silica, Tocopherol

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Ochranný faktor

Ochranný faktor 30 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Sprej
Kód:  KSOP0303
Produktové číslo:  2910000028165

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11