Obnoviť stránku

PILATEN Black mask 60 g

4,6 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PILATEN Black mask 60 g

Pleťová zlupovacia maska PILATEN Black mask patrí medzi kozmetické prípravky kórejskej značky, ktorej tvárové masky z prírodných látok sa stali celosvetovým hitom. Použitie čiernej pleťovej masky vám zaistí hĺbkové vyčistenie pleti, dokonalé odstránenie odumretých kožných buniek a čiernych bodiek. Veľmi efektívne čistenie pleti vám pomôže nielen predchádzať vzniku akné, ale vďaka účinnému zloženiu zlupovacej masky poskytnete vašej pleti tiež výbornú výživu a hydratáciu. Stačí 15 minút a nanesená maska vytvorí na pokožke film, ktorý na seba naviaže všetky nečistoty. Tie potom z pleti odstránite jednoducho spoločne s maskou. Vaša pleť bude čistá, jemná a bez viditeľných pórov. Aj bábätká vám ju budú závidieť.

Kľúčové vlastnosti čiernej pleťovej zlupovacej masky PILATEN Black mask

  • Prírodná kozmetika kórejskej značky, ktorá sa stala celosvetovým hitom
  • Pleťová zlupovacia maska PILATEN Black mask s obsahom bambusového uhlia
  • Prírodná kozmetika na šetrné ale hĺbkové čistenie pleti
  • Dokonalé odstránenie odumretých kožných buniek a čiernych bodiek
  • Čierna maska Pilaten na hĺbkové vyživenie a prejasnenie pleti
  • Maska zložená z prírodných aktívnych látok (extrakt z ovsa, grepu, vitamín A, E a B5 ...)
  • Obsiahnuté bambusové uhlie na odstránenie nadbytočného kožného mazu a nečistôt z pokožky
  • Okamžitý efekt, zachytenie všetkých nečistôt usadených v póroch
  • Black mask na krásnu, čistú, jemnú pleť bez čiernych bodiek

Aktívne látky:

  • Bambusové uhlie – hĺbkovo čistí pleť, aktívne látky bambusového uhlia absorbujú nadbytočný kožný maz aj všetky nečistoty z pokožky
     
  • Ovsený výťažok – účinne pomáha regenerácii, spevneniu a zároveň zjemneniu, hydratácii a tonizácii pokožky, ovsené klíčky dodávajú pleti elasticitu a zamatovú jemnosť, pleť bude pôsobiť zdravým, oddýchnutým dojmom
     
  • Grepový olej – zosvetľuje póry a zvyšuje prirodzenú ochranu pokožky, zabezpečuje správnu funkciu mazových žliaz, pravidelným používaním masky Pilaten dochádza k zredukovaniu množstva a veľkosti čiernych bodiek na minimum
     
  • Provitamín B5 – liečivo pôsobí na pleť, pomáha ju príjemne vyhladiť a hydratovať, upokojiť a zmierniť podráždenie, odstrániť zápaly

Zloženie:
Aqua, Polyvinyl Alcohol, Glycerín, Propylene Glycol, Collagen, Diazolidinyl Urea, CI 28440, Parfum

Spôsob použitia:

  1. Dôkladne si vyčistite tvár pomocou vášho obľúbeného čistiaceho prípravku a pleť osušte.
  2. Položte na pleť nahriaty uterák a nechajte teplo z neho pôsobiť asi 5 minút. Pleť zmäkne a bude pripravená na správnu aplikáciu pleťovej masky.
  3. Opatrne naneste masku na celú tvár alebo len na T-zóny. Konzistencia pleťovej masky je tekutá a pomerne lepivá. Pri nanášaní dajte pozor, aby ste si neušpinili oblečenie. Masku naberajte v primeranom množstve. Nanášajte ju v silnejšej vrstve, aby sa dala po zaschnutí jednoducho olúpať.
  4. Nechajte pôsobiť 15 – 20 minút kým maska úplne nezaschne a nevytvorí sa z nej kompaktný film. Maska sa začne sťahovať. Zlúpnite masku od spodnej časti tváre smerom nahor. Tvár opláchnite studenou vodou.
  5. Na dosiahnutie najlepších výsledkov používajte 1 – 2-krát týždenne. V prípade vzniku podráždenia pokožky prestaňte používať.

Upozornenie pre spotrebiteľov:
Ak masku používate prvýkrát, vyskúšajte ju najprv na pár minút na vnútornej strane predlaktia. Ak nezaznamenáte žiadnu negatívnu reakciu, môžete ju použiť bez obáv na tvár. V prípade negatívnej reakcie ako začervenanie a pod., masku na tvár nepoužívajte.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 60 g (0,06 kg)

Určenie

Určenie Pre ženy
Oblasť použitia Tvár

Typ

Typ Zlupovacia

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná

Účinok

Účinok Rozjasňujúci, Čistenie
Kód:  PLK566
Produktové číslo:  6956219101196

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14