Obnoviť stránku

PIERRE LANNIER 049C638

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PIERRE LANNIER 049C638

Očarte elegantnými a štýlovými dámskymi hodinkami od firmy Pierre Lannier, ktorá je známou francúzskou hodinársku značkou pre kvalitné a dizajnovo vycibrené produkty. Analógový ciferník je uložený v oceľovom puzdre krytým minerálnym sklom, ktoré je oproti plexisklu oveľa odolnejšie voči poškriabaniu.
Prehľadnému čiernemu ciferníku dominuje logo výrobcu a skvele tak zapadá do celej koncepcie hodiniek. Či už potrebujete byť vyladená do posledného detailu, alebo chcete zaujať pri formálnych aj neformálnych príležitostiach, tieto hodinky sú tým najlepším módnym doplnkom. Výrobcom udávaná vodoodolnosť dosahuje hodnotu 3 ATM – nemusíte sa teda obávať poškodenia pri prechádzke v daždi či jemnom zásahu striekajúcou vodou.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 27 mm
Farba ciferníka Čierna
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Strieborná
Materiál remienka Oceľ

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)

Štýl a dizajn

Štýl Módne
Kód:  KHO5528
Produktové číslo:  3700346996087
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06