Obnoviť stránku

PIERRE LANNIER 034L633

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PIERRE LANNIER 034L633

Očarujte elegantnými a štýlovými dámskymi hodinami od známeho francúzskeho hodinára Pierra Lanniera pre kvalitné a dizajnérske výrobky. Analogový ciferník je uložený v oceľovom kufríku pokrytom minerálnym sklíčkom, ktorý odoláva poškriabaniu a inému mechanickému poškodeniu a zabezpečuje maximálnu ochranu. Povrch rukávov je vyrobený z elegantnej kombinácie čiernej a striebornej. Samozrejmosťou je pohodlný kožený remienok s klasickým upevnením.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný dizajn
  • Vodotesný 3 ATM
  • Minerálne sklo na ochranu tváre
  • Precízny kremeň
  • Kvalita od renomovanej francúzskej značky

Štýlový dizajn pre každodenné nosenie

Jasnú tvár dominuje logo výrobcu a perfektne zapadá do celej hodinovej koncepcie. Čas sa zobrazuje s hodinami a minútami, hodinovým pohonom so starou batériou Quartz.Vodotesnosť výrobcu dosahuje 3 bankomaty - takže sa nemusíte obávať poškodenia pri prechádzke dažďom alebo jemným rozprašovaním vodou.
Či už potrebujete byť naladení na posledný detail alebo chcete sa venovať formálnym aj príležitostným príležitostiam, tieto hodinky sú najlepší módny doplnok. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO8958
Produktové číslo:  034L633

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03