Obnoviť stránku

PIERRE LANNIER 006K938

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PIERRE LANNIER 006K938

Dámske módne hodinky francúzskej značky Pierre Lannier 006K938 čierno-striebornej farby sa stanú luxusným doplnkom každej modernej ženy. Keramika hodiniek je veľmi tvrdý materiál, ktorý znesie veľké zaťaženie a je odolný voči poškriabaniu. Hodinky sú zároveň ľahké a príjemne sa na ruke nosia. Keramické hodinky majú antialergické vlastnosti a sú ideálne pre alergikov a citlivejšiu kožu. Elegantné keramické hodinky sú u žien veľmi obľúbené, dajú sa nosiť na pracovné rokovania, na kultúrne podujatia aj cez víkend pri relaxácii. Keramické hodinky vyzerajú aj po dlhých rokoch stále nádherne aj pri každodennom nosení.
Čierne puzdro hodiniek so šírkou 28 mm je vyrobené z keramiky v kombinácii s nehrdzavejúcou oceľou. Okrúhly ciferník so šírkou 23 mm v čiernej farbe chráni pred poškodením minerálne sklíčko, ručičky hodiniek a ukazovatele času na ciferníku majú striebornú farbu. Remienok so šírkou 15 mm je z keramiky, je čiernej farby po strane zdobený strieborným prúžkom nehrdzavejúcej ocele. Vodoodolnosť hodiniek je 3 ATM. Pohon hodiniek je zabezpečovaný pomocou batérie a strojčeka Quartz. Tieto luxusné dizajnové hodinky sa stanú vaším nepostrádateľným doplnkom pri každej príležitosti.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 30 mm
Farba ciferníka Čierna
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Oceľ, Keramika

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)

Štýl a dizajn

Štýl Módne
Kód:  KHO6878
Produktové číslo:  3700346992317

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14