Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PFEILRING SOLINGEN Luxusná manikúrová súprava 9353 Modrá Made in Solingen

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PFEILRING SOLINGEN Luxusná manikúrová súprava 9353 Modrá Made in Solingen

Prestížny výrobca Pfeilring Solingen prichádza na trh s novinkou v podobe luxusnej 5-dielnej manikúrovej súpravy, ktorá upútava pozornosť predovšetkým kvalitným spracovaním a doživotnou zárukou. Na luxuse pridáva nielen použitý kvalitný materiál z nehrdzavejúcej ocele, ale aj modré puzdro z pravej kože s jednoduchým zapínaním na zips. Darovaním luxusnej manikúry splníte sen a potešíte srdce každej ženy. 

Hlavné dôvody na kúpu

  • Doživotná záruka
  • Zelené puzdro z umelej kože so zapínaním na zips
  • Nehrdzavejúca oceľ s povrchovou úpravou
  • Od prestížneho výrobcu nástrojov na manikúru

Obsah manikúrovej súpravy

  • Nožnice na nechty
  • Šikmá pinzeta
  • Zafírový pilník
  • Obojstranný manikúrový nástroj
  • Štikacie kliešte na nechty

Manikúra

Čisté a pekne upravené nechty patria v dnešnej dobe už ku každodennej hygiene a starostlivosť o nechty nie je cudzia ženám, ani mužom. Manikúra je často ponúkaná v špecializovaných kozmetických salónoch a nechtových štúdiách. Stále častejšie ale začínajú ženy aj muži vyhľadávať kvalitné pomôcky, ktoré by im pomohli k perfektne vykonanej úprave nechtov na rukách aj v pohodlí ich domova. Táto vybavená súprava bude skvelým pomocníkom nielen pri domácej manikúre!

Manikúra sa používa z kozmetických, ale aj lekárskych dôvodov pre krásne a zdravé nechty. Každý spotrebiteľ by mal používať svoju manikúru, aby sa prípadné infekcie nešírili na ďalších členov domácnosti. Ale aj v prípade, že máte svoju osobnú manikúru, mali by ste dodržiavať niektoré hygienické postupy, ako je napríklad umývanie a dezinfekcia nástrojov, občasné premazanie a tiež uchovávanie nástrojov v suchom prostredí. K prehľadnému uloženiu nástrojov vám pomôže luxusné puzdro, ktoré je súčasťou manikúry.

Manikúrové súpravy Solingen sú vysoko kvalitné manikúry, ktoré sa preslávili predovšetkým svojim špičkovým spracovaním a dlhou životnosťou. Puzdrá manikúrových súprav sú prakticky riešené a nástroje sú vyrobené z veľmi kvalitných a odolných materiálov. Stavte na kvalitu a kúpte si manikúru Solingen!

          

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Materiál

Materiál puzdra Koža
Materiál nástroja Poniklovaná oceľ

Počet nástrojov

Počet nástrojov 5

Obsah súpravy

Obsah súpravy Klieštiky, Nožnice, Pilník, Pinzeta, Zatláčač nechtovej kožtičky

Farba

Farba Modrá

Motív

Motív Bez motívu
Kód:  KSMA0138
Produktové číslo:  4003349010002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16