Obnoviť stránku

PERCY NOBLEMAN Tradition Shaving Kit

5 1 hodnotení

PERCY NOBLEMAN Tradition Shaving Kit

Jedinečná darčeková kolekcia Traditional Shaving Kit s klasickými pomôckami na holenie bude originálnym darčekom pre skutočných mužov. Táto luxusná pánska súprava značky PERCY NOBLEMAN obsahuje krém na holenie PERCY NOBLEMAN a značkovú štetku a misku na holenie rovnakej značky. Darujte kúsok nostalgie a nechajte pánov zaspomínať si na dobu, keď dokonalé oholenie bolo skutočným umením.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy PERCY NOBLEMAN Traditional Shaving Kit

  • Originálna darčeková súprava s klasickými holiacimi pomôckami
  • Súprava PERCY NOBLEMAN Traditional Shaving Kit s holiacim krémom, štetkou a miskou
  • Holiaci krém PERCY NOBLEMAN na vytvorenie hustej a hladkej peny
  • Štetka a miska PERCY NOBLEMAN sú ručne vyrábané

Ručne vyrobená štetka aj miska na holenie

Štetka na holenie PERCY NOBLEMAN bola vyrobená v Nemecku z diviačích štetín. Bola navrhnutá na použitie s miskou na holenie, na presné nanášanie holiaceho krému a dosiahnutie hodvábne hladkého a perfektného oholenia. Mäkké štetiny zabezpečia rovnomernú aplikáciou krému a ochranu pokožky pred samotným procesom holenia.

Použitie:
Štetku navlhčite teplou vodou. Pridajte krém na holenie Percy Nobleman. Napeňte a aplikujte na fúzy.

Starostlivosť:
Po použití štetku dôkladne opláchnite teplou vodou a nechajte vyschnúť.

Luxusný krém na holenie PERCY NOBLEMAN

Prémiový krém na holenie PERCY NOBLEMAN predstavuje absolútnu klasiku v pánskej kozmetike. Vytvára veľmi hladkú a zároveň hustú penu, po ktorej sa bude zvolená čepieľka perfektne kĺzať. Krém s vôňou Signature Fragnance v sebe skrýva tóny jantáru, výrazného tabaku, zmyselného pižma a jemnej vanilky.

Použitie:
Vložte malé množstvo krému do misky na holenie. Použite štetku na napenenie krému. Naneste napenený krém na tvár a ohoľte sa.

Zloženie:
Aqua (Water), Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerin, Parfum (Fragrance), Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Citronellol.

Kód:  VBAL491
Produktové číslo:  742271476510

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14