Obnoviť stránku

Pebble SmartWatch 2SE čierne

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pebble SmartWatch 2SE čierne

Priemerný dospelý človek sa pozrie na hodinky 150x denne, teda každých 6 minút. Preto sa vývojári inteligentných hodiniek Pebble Time SmartWatch 2 snažili dosiahnuť to, aby ste nestrácali ďalší čas vyberaním smartfónu z vrecka a obsluhou aplikácií, keď všetky dôležité notifikácie môžete po prepojení oboch zariadení sledovať práve na zápästí. Čo je ďalšou položkou vo vašom kalendári? Aká ďalšia úloha vás čaká? Aké bude počasie? V O koľkej vám ide najbližší vlak domov? O všetkom budete efektívne informovaní na dobre čitateľnom, čiernobielom displeji s vysokým kontrastom.

Kľúčové vlastnosti

  • Výdrž batérie viac ako 7 dní
  • Tisíce aplikácií na stiahnutie
  • Ovládanie hudby na vašom zápästí
  • Pre iOS aj Android
  • Vodoodolnosť do 30 metrov

Každodenný užitočný pomocník

Dlhá výdrž batérie a príjemné používateľské rozhranie zaručí, že si inteligentné hodinky Pebble zamilujete a už ich nikdy nedáte z ruky. Pebble ponúkajú viac než len sledovanie času. Priamo na zápästí sa vám zobrazia e-maily, SMS správy, prichádzajúce hovory alebo notifikácia z aplikácií. Všetky oznámenia sú chronologicky zoradené na prehľadnej časovej osi. Vďaka zabudovanému mikrofónu môžete zadávať aj hlasové pokyny. Hodinky sú vodotesné, takže je možné ich používať bez obáv aj v sprche. Tenké telo hodiniek s miernym zakrivením a silikónovým pásikom zaručí ich pohodlné nosenie.

Veľa aplikácií na stiahnutie

Hodinky Pebble umožňujú sťahovať celý rad aplikácií, ktoré využijete napríklad na zlepšenie životného štýlu alebo pre svoje osobné záujmy. K dispozícii sú fitnes aplikácie, pomocou ktorých môžete sledovať vašu kondíciu, spánok či prejdené kilometre. Pebble je otvorená platforma, takže každým dňom pribúdajú nové a nové aplikácie.

Parametre a špecifikácia

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 164,71 h (6,86 d)
Kód:  PEBL001j
Produktové číslo:  PEBBLE2SE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19