Obnoviť stránku

Pánske holenie King C. Gillette

Řada King C. Gillette

Zoznámte sa s produktami KING C. GILLETTE

Dizajnové spracovanie celej série na holenie King C. Gillette zvádza k okamžitému použitiu. Vrchol inovácií a odborných znalostí, jediná séria, ktorá nesie meno zakladateľa spoločnosti: King C. Gillette.

KING C. GILLETTE Beard Trimmer

KING C. GILLETTE Beard Trimmer

Gilette King C. zastrihávač fúzov je navrhnutý tak, aby vám pomohol dosiahnuť dokonalý vzhľad, aby ste sa každý deň cítili sviežo a upravene. Zastřihávač je tiež vhodný pre úpravu vlasov na hlave.

KING C. GILLETTE Shave&Edging + hlavice 1 ks

Gilette King C. stojček na holenie Shave & Edging zaisťuje dokonalé oholenie aj pri holení kontúr, pričom nedráždí pleť. Vďaka gelovému pásiku sa holiaci strojček jemne šmýka po pokožke, ktorá sa vďaka tomu nezačervená. Pásik časom vybledne a tým napovedá, kedy je potrebné hlavicu vymeniť. Model holiaceho strojčeka Gilette King C má jednu žiletku, vďaka ktorému možete dosiahnúť perfektné výsledky.

King C. Gillette Shave Edging
KING C. GILLETTE Double Edge + 5 ks hlavíc

KING C. GILLETTE Double Edge + 5 ks hlavíc

KING C. GILLETTE Double Edge + 5 ks hlavíc je tou správnou voľbou. Garantuje dokonalé oholenie pri holení kontúr, pričom nedráždi pokožku. Špeciálny gelový pásik zaisťuje jemné šmýkanie po pokožke, vďaka čomu pokožka nezačervená. Pásik časom vybledne a tým napovedá, kedy je potrebné hlavicu vymeniť. S ergonomicky tvarovanou rukoväťou budete mať holenie vždy pod kontrolou.

Kozmetické prípravky King C. Gillette Daily Beard & Face Wash

King C. Šampón na fúzy čistí a vyživuje fúzy a pokožku zanecháva sviežu a čistú. S obsahom kokosovej vody, argánového a avokádového oleja zanechá vašu pokožku a fúzy hladké a čisté. Navyše s pridaním mentolu pre pocit mierneho ochladenia. King C. Gillette balzam na fúzy - s kokosovou vodou, argánovým a avokádovým olejom zanecháva vaše fúzy svieže a čisté každý deň. Balzam je mäkký, ľahký, s krémovou štruktúrou, ktorá sa pohodlne rozotiera a nanáša. Zároveň vás zaujme jeho osviežujúca vôňa s tónmi zázvoru a šalvie a s teplými tónmi santalového a cédrového dreva. King C. Gillette gel na holenie - zvlhčuje a vyživuje pokožku počas holenia. Jendoducho sa s jeho pomocou oholíte a vytvarujete fúzy. Zloženie obohatené o argánový olej a biely čaj chráni pokožku a napomáha k dokonalým kontúram a vytvarovaným fúzom.

Kozmetické prípravky King C. Gillette Daily Beard & Face Wash
Spresniť parametre
61 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19