Obnoviť stránku

PANDORA 590728-23

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PANDORA 590728-23

Jednoduchý, ale zároveň veľmi elegantný strieborný náramok 590728-23 s dĺžkou 23 cm z dielne popredného výrobcu moderných šperkov PANDORA vyniká precíznym spracovaním a špičkovou kvalitou. Hladký náramok s hadím dizajnom s kruhovým prierezom s hrúbkou 3 mm je odliaty zo šterlingového striebra, ktoré je charakteristickým kovom značky PANDORA. Vďaka lesklej povrchovej úprave bude na vašom zápästí nádherne žiariť a dokonale podčiarkne váš outfit. Skvele sa hodí najmä pre spoločenské a kultúrne akcie či večerné posedenie s priateľmi. Jeho spoľahlivé nosenie zaručuje klipové zapínanie ozdobené logom.

Kľúčové vlastnosti strieborného náramku PANDORA 590728-23

  • Elegantný náramok od popredného výrobcu šperkov
  • Hadí dizajn s kruhovým prierezom
  • Vyrobené zo šterlingového striebra
  • Lesklá povrchová úprava
  • Bezpečné klipové zapínanie
  • Možno dozdobiť príveskami a korálkami PANDORA

Vytvorte si vlastný originálny šperk

Náramok PANDORA 590728-23 môžete nosiť samostatne alebo naň navliecť rôznofarebné sklenené či strieborné korálky rovnakej značky. Prívesky sa na náramku voľne pohybujú a jemne rotujú pri pohybe vášho zápästia, čím vytvárajú čarovný efekt. Zbieraním príveskov PANDORA a ich vzájomnou kombináciou podľa vašich predstáv si vytvoríte svoj vlastný jedinečný šperk s príbehom. Náramok je dodávaný v originálnej darčekovej škatuľke. Je to skvelý darček pre ženy, ktoré dávajú prednosť neobyčajnému dizajnu a nadčasovej elegancii.  

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náramok

Veľkosť

Veľkosť 23 cm (230 mm)

Materiál

Materiál Striebro
Povrchová úprava Lesk

Upozornenie

Upozornenie Šperky Pandora dodávame z technických dôvodov bez škatuľky, taštičky a certifikátu.
Kód:  SP8208
Produktové číslo:  5700302438154
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13