Obnoviť stránku

PALMOLIVE Naturals Olive Milk - náhr. náplň 500 ml

4,7 28 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,89 €

PALMOLIVE Naturals Olive Milk - náhr. náplň 500 ml

Starostlivé a pravidelné umývanie rúk mydlom patrí k základným hygienickým návykom. Tekuté mydlo Palmolive Naturals Olive Milk jemne a šetrne ruky očisťuje a zbavuje ich všetkých nečistôt. Praktická náhradná náplň je vďaka svojmu objemu 500 ml vhodná pre celú rodinu. Prípravok na umývanie rúk s veľmi príjemnou vôňou je obohatený o výťažky z olivového oleja. Jeho jemné zloženie zabraňuje vysúšaniu pokožky, pokožku zvláčňuje a dodáva jej potrebnú hydratáciu. Navodzuje pocit sviežosti a dokonalej čistoty. Vaše ruky budú hodvábne jemné a nádherne vláčne.

Aktívne látky:

  • Výťažky z olivového oleja obsahujú dôležité antioxidanty, ktoré čistia a chránia pokožku. Účinne hydratujú pokožku do hĺbky a obnovujú jej pružnosť.

Použitie:
Tekuté mydlo používajte pravidelne počas dňa, najmä pred jedlom a po použití toalety. Navlhčite si dlane teplou vodou a naneste do nich prípravok. Dôkladne ruky umývajte najmenej 30 sekúnd a potom ich opláchnite vodou.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Zloženie

Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Kokamidopropyl betaín, Sodium salicylate, Glycerín, Sodium benzoate, Parfum, Glycol distearate, Lauryl hydroxysultaine, Citric acid, Polyquaternium-7, Coco-glucoside, Tetrasodium EDTA, PEG-150 penta- tetrastearate, PPG-2 hydroxyetyl Cocamide, Glyceryl oleate, Glyceryl stearate, Lactose whey proteín, Sine adipe lac, Olea europaea fruit oil, Linalool.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml

Typ

Konzistencia Tekuté mydlo

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Špecifikácia Prírodné

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi
Kód:  MYD039
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8003520039545

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16