Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PALMOLIVE Gourmet Chocolate 250 ml

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PALMOLIVE Gourmet Chocolate 250 ml

Sprchový gél PALMOLIVE Gourmet Chocolate Passion s kakaovým extraktom z novej prémiovej rady jedného z popredných výrobcov telovej kozmetiky dôkladne čistí a hydratuje vašu pokožku. Jeho špecifické zloženie navyše zanechá vašu pokožku sviežu a prevoňanú po dlhú dobu. Príjemný zážitok zo sprchy sprostredkúva aj neodolateľná vôňa sprchového gélu, ktorá kúpeľ povyšuje na doslova gurmánsky zážitok.

Kľúčové vlastnosti Palmolive Gourmet Chocolate Passion

  • Dlhotrvajúca účinná hydratácia
  • Neodolateľná gurmánska vôňa sprchového gélu
  • Preverená značka Palmolive s dlhou tradíciou
  • Výťažok z kakaového masla

Kúpeľ ako neodolateľný zážitok

Sprchový gél s vanilkovým extraktom vás osvieži, intenzívne hydratuje vašu pokožku a ponúkne vám pôžitok regenerujúce vaše telo i zmysly po náročnom dni. Nechajte sa hýčkať šťavnatou a lahodnou vôňou, ktorá vás bude sprevádzať ešte dlhú dobu po kúpeli.

Aktívne látky

  • Extrakt z kakaového masla - zanecháva vašu pokožku vláčnu a intenzívne prevoňanú po dlhú dobu
  • Kyselina citrónová - bojuje proti účinkom starnutia, osviežuje vašu pleť a regeneruje jej vrchnú vrstvu, ktorú tiež čistí a spevňuje

Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku a jemne napeňte. Po umytí dôkladne opláchnite.

Zloženie:
voda, sodium c12-13 pareth sulfate (* A) /sodium laureth sulfate (* B), cocamidopropyl betaine, sodium chloride, glycerín, parfum, Cocamide MEA, Styrene/acrylates copolymer, sodium salicylate, polyquaternium-7, sodium benzoate, citric acid, Tetrasodium EDTA, BHT, Benzophenone-4, glycol distearate, laureth-4, Prunus amygdalus dulcis oil, Theobroma cacao seed butter, Theobroma cacao extract, sine ADIP lac, Prunus amygdalus dulcis fruit extract, Butyrospermum parkii butter extract, benzyl alcohol, benzyl benzoate, Cl 16035, Cl 42090, Cl 19140, Cl 15985, Cl 61570

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Hmotnosť

Hmotnosť 291 g (0,29 kg)
Kód:  SG294
Produktové číslo:  8693495046985

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06