Obnoviť stránku

PALMOLIVE Aroma Sada

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PALMOLIVE Aroma Sada

Premeňte svoju hygienu na nezabudnuteľný zážitok s kozmetickou sadou Palmolive Aroma Sada. Na výber máte zo sprchového gélu s obsahom prírodných olejov a relaxujúcou vôňou a hydratačným mydlom s vôňou jazmínu. Sprchovací gél Aroma Sensations So Relaxed s vôňou levandule, ylang ylang a kardamómu vám pomôže uvoľniť sa po náročnom dni. Penové mydlo Magic Softness Jasmine sa potom postará o to, aby ani vaše ruky neboli ochudobnené o aromaterapický zážitok a zjemňujúce účinky. Sada obsahuje Sprchovací gél Palmolive Aroma Sensations So Relaxed 250 ml a Penové mydlo Palmolive Magic Softness Jasmine 250 ml.

Prednosti kozmetickej súpravy Palmolive Aroma Sada

  • Vôňa sprchovacieho gélu Aroma Sensations So Relaxed vám pomôže uvoľniť sa po náročnom dni
  • Olejová textúra zanecháva pokožku hodvábnu bez pocitu mastnoty
  • Sprchovacie gély Aróma Sensations vás zahalia do oblaku omamnej vône prírodných olejov
  • Penové mydlo Magic Softness Jasmine zvláčňuje a vyživuje pokožku rúk a zahalí vás do omamnej vône jazmínu

Zloženie:
Sprchovací gél:
Aqua, Sodium C12-13 Pareth Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Cocamide Mea, Benzophenone-4, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Polyquaternium-7, Tetrasodium Edta, Elettaria Cardamomum Seed Extract, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 42090.

Penové mydlo:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cocamide MEA, Sodium Salicylate, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Benzophenone-4, Benzyl Salicylate, Butylphenyl methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, CI 60730.

Kód:  KSDS1216
Produktové číslo:  8718951370883

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13