Obnoviť stránku

PACO RABANNE XS Black EdT 100 ml

4,8 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
49,90 €

PACO RABANNE XS Black EdT 100 ml

Paco Rabanne XS Black

Mužná vôňa XS Black s nádychom francúzskej elegancie je určená moderným a sebavedomým mužom. Vôňa bola na trh uvedená v roku 2005 a jej tvorcom bol Olivier Crespa. Dômyselné prepojenie jednotlivých prísad vytvára originálnu vôňu, ktorá je uložená v čiernom flakóne. Vôňa vystihuje mužský temperament, pulzujúcu energiu a moderný štýl myslenia.

Originálne tóny kardamónu sa miešajú s ambrou a sviežim citrónom. Aksamietnica, pačuli a očarujúci nádych škorice sa prelína so šalviou, drevitými tónmi a sladkými pralinkami. Jedinečná kompozícia vôní je vhodná na každodenné nosenie, budete sa s ňou skvele cítiť v zamestnaní, na romantickej večeri aj na večernej divokej párty s priateľmi. Zahaľte sa do vône, ktorá obstojí aj v silnej konkurencii luxusných veľkomestských vôní!

Zloženie:
Hlava: ambra, kardamón, citrón
Srdce: aksamietnica, pačuli, calamondin, škorica
Základ: šalvia, drevo, pralinky
Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFC066
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3349668161348

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18