Obnoviť stránku

PACO RABANNE Phantom EdT Set 150 ml

4,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
64,90 €

PACO RABANNE Phantom EdT Set 150 ml

Darčeková súprava parfumov PACO RABANNE Phantom EdT Set vytvára dokonalé prepojenie medzi mužmi, svetom vôní a modernou technológiou. Má pripravený viacúrovňový zmyslový zážitok pretkaný prelomovou vôňou citrusov. Dodá každému mužovi potrebné sebavedomie. Revolučný flakón v tvare robota sa navyše dokáže prepojiť s mobilným telefónom. Darčeková súprava  PACO RABANNE Phantom EdT Set rešpektujeprírodu a životné prostredie, preto aj zložky získané pre túto vôňu majú vegánsky a etický charakter.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady PACO RABANNE Phantom EdT Set

  • Darčeková súprava parfumov PACO RABANNE Phantom EdT Set je ideálna pre mužov
  • Futuristická vôňa dokáže komunikovať s mobilným telefónom
  • Vyznačuje sa aromatickou drevitou vôňou
  • Darčeková súprava PACO RABANNE Phantom EdT prichádza s flakónom v tvare robota
  • Môže sa pochváliť čistým vegánskym zložením
  • Obsahuje toaletnú vodu a dezodorant

Darčeková súprava PACO RABANNE Phantom EdT bude mať pre vás vždy nádielku dobrej nálady

Sofistikovaná vôňa PACO RABANNE Phantom EdT dodáva potrebnú dávku dobrého pocitu. Pri prvom nadýchnutí rozpoznáte výrazné krémové levanduľové tóny, ktoré postupne nahrádzajú talianske citrusy nabité energiou. Sprevádza ich abnormálne príťažlivá madagaskarská vanilka.  Záver vône dolaďuje vetiver, ktorý budete cítiť skutočne dlho.

Vôňa, technológia a sebavedomí muži

Toaletná voda PACO RABANNE Phantom EdT prichádza vo flakóne s tvarom robota, ktorý v sebe ukrýva čip NFC. Takto ju ľahko spárujete so smartfónom a získate zábavný obsah. Navyše sa vyznačuje úplne čistým vegánskym zložením bez sulfátov, ftalátov, minerálnych olejov a pod. Prevratná vôňa PACO RABANNE Phantom EdT je novým pilierom značky Paco Pabanne. Na výber zložiek využiliznalosti z neurovedy, preto získala vôňa pocit sexuálnej príťažlivosti, sebavedomia a príliv novej energie.

Obsah balenia:
Toaletná voda, 50 ml
Sprchový gél, 100 ml

Hlava:  
Lavandin

Srdce:  
Taliansky citrón, madagaskarská vanilka

Telo:  
Vetiver

Zloženie

ALCOHOL DENAT. PARFUM (FRAGRANCIA) AQUA (WATER) LIMONENE LINALOOL COUMARIN BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ALPHA-ISOMETHYL IONONE CITRONELLOL CITRAL GERANIOL BENZYL ALCOHOL CI 60730 (EXT. VIOLET 2)


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Aromatická
Krajina pôvodu Španielske

Objem

Objem 150 ml
Kód:  KPFC3978
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3349668608386

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03