Obnoviť stránku

PACO RABANNE Phantom EdT 100 ml

5 3 hodnotení
Variant
Objem
50 ml 100 ml
Garancia najlepšej ceny
84,90 €

PACO RABANNE Phantom EdT 100 ml

Ak sa zaujímate o pánske vône, potom by ste mali vyskúšať toaletnú vodu PACO RABANNE. Pánska toaletná voda PACO RABANNE nenechá žiadnu ženu vo vašom okolí chladnú. Vyznačuje sa intenzívne osviežujúcou aromatickou vôňou, ktorá bude zaujímať aktívne zmýšľajúcich ľudí, ktorí sa neohrozene vrhnú do každého dobrodružstva, odkiaľ sa vynoria silnejší a nabití novou energiou. Jedinečná kombinácia drevitých ingrediencií umožňuje vyniknúť silnej a pritom jemnej vôni podnecujúcej všetky zmysly. Zmyselne svieža vôňa je stelesnením energie, dynamiky a sily. Siahnite po toaletnej vode PACO RABANNE, ktorá vám dodá odvahu prejaviť svoje emócie a podeliť sa o svoje pocity.

Toaletná voda PACO RABANNE Phantom EdT 100 ml ...

Zásadné prednosti toaletnej vody PACO RABANNE Phantom EdT 100 ml

  • Toaletná voda PACO RABANNE obsahuje predovšetkým pánske zložky vôní
  • Hlavnej zložke dominuje aromatická prímes
  • K hlavnej zložke sa pridáva vedľajšia drevitá prímes
  • Medzi pridanými vonnými zložkami nechýba ani citrusy a vanilka
  • Poteší vás pôvod španielske toaletnej vody PACO RABANNE
  • Objem flakónu je 100 ml
  • Vychutnajte si tú neuveriteľnú silu okamihu s touto vôňou

Toaletná voda PACO RABANNE sa môže pochváliť jedinečnou vôňou

Zažite neopakovateľný pocit s toaletnou vodou PACO RABANNE. Hlavná aromatická a vedľajšia drevitá vôňa poskytujú príjemný pocit počas celého dňa vďaka starostlivému výberu ingrediencií. Zatiaľ čo si budete užívať prvý nádych živej a nevtieravej vône, osviežujúce akordy vonných zložiek, konkrétne citrusy a vanilka, vo vás uchová nezabudnuteľné pocity sviežosti. Nápaditý flakón španielske toaletnej vody PACO RABANNE vás prostredníctvom prekrásnych a zmyselných tónov prenesie do sveta snívania. V dodávke dostanete flakón s objemom 100 ml. Táto toaletná voda vynikne ako počas slávnostnejšej príležitosti, tak aj počas bežného dňa. Odprevadí vás na prvé rande, oslavu u priateľov alebo pracovnú schôdzku.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Aromatická
Vonné zložky Citrusy, Vanilka
Krajina pôvodu Španielske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFC3471
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3349668582297

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02