Obnoviť stránku

PACO RABANNE Olympéa Intense EdP

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PACO RABANNE Olympéa Intense EdP

Prebuďte v sebe bohyňu. Toaletná voda Paco Rabanne s rozprašovačom má nezameniteľnú charizmu, vďaka ktorej ľahko dosiahnete svoje ciele. Zahalí ženské telo netradičnou kombináciou soli a sladkastej vanilky, doplnkom budú provokatívne tóny zmyselnej ambry. Jedinečná kompozícia ingrediencií dala za vznik intenzívnej, aromatickej vôni ukrytej v dizajnovom flakóne. Zmyselná kompozícia parfumovanej vody Paco Rabanne prebudí v každej žene charizmu a stane sa neoddeliteľnou súčasťou dní všedných i nevšedných. Doprajte si spojenie luxusu, harmónie a krásy ukrývajúce sa v dizajnovom flakóne Olympea Intense!

Kľúčové vlastnosti toaletnej vody Paco Rabanne Olympea Intense EdP

  • Toaletná voda s rozprašovačom pre ženy s objemom 50 ml
  • Aromatická, zmyselná dámska voňavka prebúdzajúca charizma a sebavedomie ženy
  • Kombinuje morskú soľ, vanilku a ambru
  • Toaletná voda Paco Rabanne v luxusnom dizajnovom flakóne
  • Je vhodná pre modernú sebavedomú ženu

Netradičné spojenie ingrediencií

Rozmaznávajte svoje telo voňavým rituálom. Intenzívna, neodolateľná vôňa hodná bohyne Paco Rabanne Olympea Intense sa stane vaším dokonalým spoločníkom na bežné nosenie aj špeciálne príležitosti. Vôňa určená pre sebavedomé ženy spája zdanlivo nezlučiteľnú soľ a lahodnú vanilku zahalenú do jantárového závoja. Kombinácia zmyselných tónov morskej soli a sladkej vanilky spoločne utvára božskú fantáziu vôní, ktorú obklopujú živočíšne akordy pravej ambry s príjemne medovým nádychom.

Zloženie:
Hlava: ambra, vanilka, soľ


Kód:  KPFC1005nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02