Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PACO RABANNE Olympéa Intense EdP Set

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PACO RABANNE Olympéa Intense EdP Set

Darčeková súprava Paco Rabanne obsahuje luxusnú edíciu parfumovanaj vody EDP, navyše tiež v praktickom mini balení. Zahalí ženské telo netradičnou kombináciou soli a sladkastej vanilky, ktoré sprevádzajú provokatívne tóny zmyselnej ambry. Jedinečná kompozícia ingrediencií dala za vznik intenzívnej, aromatickej vôni ukrytej v dizajnovom flakóne. Rozmaznávajte svoje telo voňavým rituálom s darčekovou súpravou PACO RABANNE Olympea Intense!

Darčeková súprava Paco Rabanne Olympea Intense a jej vlastnosti

  • Darčeková súprava parfumov Paco Rabanne Olympea Intense určená pre ženy
  • Obsahuje parfumovanú vodu EDP a parfumovanú vodu EDP mini
  • Aromatická, zmyselná vôňa prebúdzajúca charizmu a sebavedomie ženy
  • Toaletná voda v luxusnom dizajnovom flakóne s rozprašovačom

Toaletná voda Paco Rabanne Olympea Intense (80 ml)

Intenzívna, neodolateľná vôňa hodná bohyne Paco Rabanne Olympea Intense sa stane vaším dokonalým spoločníkom na bežné nosenie aj špeciálne príležitosti, vďaka ktorému hravo dosiahnete svoje ciele. Vôňa určená pre sebavedomé ženy sa otvára zmesou kvetov pomarančovníka a aromatického bieleho korenia, prechádzajúcou v zdanlivo nezlučiteľné spojenie soli a lahodnej vanilky. Kombinácia zmyselných tónov morskej soli a sladkej vanilky spoločne utvára božskú fantáziu vôní, ktorú obklopujú živočíšne akordy pravej ambry s príjemne medovým nádychom. Zmyselná kompozícia parfumovanej vody PACO RABANNE Olympea Intense prebudí v každej žene charizmu a stane sa neoddeliteľnou súčasťou dní všedných i nevšedných. Doprajte si spojenie luxusu, harmónie a krásy ukrývajúce sa v dizajnovom flakóne Olympea Intense!

Čuchové tóny:
Hlava: kvet pomarančovníka, biele korenie
Srdce: vanilková soľ, biela ambra
Základ: sivá ambra

Zloženie:
Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl Salicylate, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Limonene, Geraniol, Coumarin, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Citral, CI 14700 (Red 4), CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1).

Toaletná voda Paco Rabanne Olympea Intense (10 ml)

Súčasťou darčekovej súpravy Paco Rabanne Olympea Intense je tiež parfumovaná voda v praktickom dizajnovom miniflakóne, ktorý sa perfektne zmestí do každej kabelky alebo kozmetickej taštičky. Vy tak môžete mať svoju obľúbenú vôňu stále pri sebe a v prípade potreby dodať telu luxusnú dávku voňavého zážitku!


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Orientálna
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 90 ml
Kód:  VBAL0740
Produktové číslo:  3349668563722

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07