Obnoviť stránku

PACO RABANNE Mini Collection Sada 20 ml

PACO RABANNE Mini Collection Sada 20 ml

Darčeková súprava PACO RABANNE Mini Collection Set z vás urobí miliónového muža. Je zložená z parfumu, parfumovanej vody a dvoch toaletných vôd. Ikonická vôňa PACO RABANNE je charakteristická odvážnymi a intenzívnymi ingredienciami. Zahaľte sa do tejto vône so sladkými tónmi, ideálna pre cieľavedomých a úspešných mužov, ktorí presne vedia, čo chcú, a nechajte sa doviesť až na vrchol. Pôvod darčekovej sady PACO RABANNE Mini Collection Set hľadajte v Španielsku.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady PACO RABANNE Mini Collection Set

  • Darčeková súprava PACO RABANNE Mini Collection Set je určená mužom
  • Jej pôvod hľadajte v slnečnom Španielsku
  • PACO RABANNE 1Million sa vyznačuje intenzívnou koženou vôňou
  • Obľúbili si ju najmä sebavedomí muži na každodenné nosenie
  • PACO RABANNE Invictus je charakterizovaná silou, dynamikou a energiou
  • Aromatickú drevitú vôňu prináša PACO RABANNE Invictus Legend

PACO RABANNE 1Million

V pánskej vôni PACO RABANNE 1 Million sa miešajú kontrasty medzi sebou. Je v nej spojená sladko opojná tuberóza so štipkou soli a hrejivým kašmírovým drevom. Srdcom prestupuje vôňa kože doplnená citrusmi. Táto omamná vôňa vynikne predovšetkým pod slnečnými lúčmi. Základom vône je výnimočná kombinácia živicových a borovicových tónov. Pýšia sa ňou muži naoko drzí a nebojácni. Táto novinka bola predstavená v roku 2020 a okamžite si našla milióny priaznivcov, ako napovedá jej názov. Vôňu PACO RABANNE 1 Million sprevádza neprehliadnuteľný flakón v zlatej farbe.

Hlava:  
Mandarínka, mäta

Srdce:
Škorica, ruža

Telo:
Ambra, koža

PACO RABANNE Invictus

Pánska toaletná voda PACO RABANNE Invictus je charakterizovaná silou, dynamikou a energiou. Nechajte sa prestúpiť divokou sviežosťou a živočíšnou zmyselnosťou. Už jej flakón ju predurčuje pre skutočných hrdinov. Toaletná voda PACO RABANNE Invictus v sebe mieša prenikavé svieže tóny súčasne so zmyselnou korenistou vôňou. Dominujú morské akordy, spolu s grapefruitovou kôrou, ktorou nasleduje mužný vavrín. Základ vône tvorí pačuli, ambra a guajakové drevo.

Hlava:
Grapefruitová kôra, morské tóny

Srdce:
Vavrín

Základ:
Pačuli, guajakové drevo, pravá ambra

Paco Rabanne Invictus Legend EdP

Pánska parfumovaná voda PACO RABANNE Invictus Legend je charakteristická pre svoju aromatickú drevitú vôňu. Okamžite vás zasiahne spaľujúcou žiarou a dovedie vás až k víťazstvu. Otvára sa závanom morských tónov a šťavnatým grapefruitom. Srdcom prestupujú exotické tóny geránia a vavrínové listy. Drevitý základ parfumovanej vody PACO RABANNE Invictus Legend je tvorený guajakovým drevom s ambrovým akordom.

Hlava:
Grep, morská soľ, morské tóny

Srdce:
Bobkový list, korenie, geranium

Základ:
Guajakové drevo, červený jantár

Obsah balenia:
PACO RABANNE 1 Million EdT 5 ml
PACO RABANNE 1 Million Parfum 5 ml
PACO RABANNE Invictus EdT 5 ml
PACO RABANNE Invictus Legend EdP 5 ml

Zloženie

Paco Rabanne 1 Million

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), KUMARÍN, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, CINNAMAL, EUGENOL, CITRAL, ISOEUGENOL, CITRONELLOL, GERANIOL. Za zloženie výrobku zodpovedá výrobca. Z dôvodu prípadných zmien odporúčame kontrolovať zloženie výrobku priamo na jeho obale.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Krajina pôvodu Španielske

Objem

Objem 20 ml
Kód:  KPFC3655
Produktové číslo:  3349668590636

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11