Obnoviť stránku

PACO RABANNE Invictus Edt Set 200 ml

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
68,90 €

PACO RABANNE Invictus Edt Set 200 ml

PACO RABANNE pochádza zo slnečného Španielska. Pôvodným povolaním bol architekt, avšak v 60. rokoch sa preslávil vo svete módy. Krátko potom uviedol na trh svoju prvú značku parfumov. Tie patria k jedným z najobľúbenejších parfumov na svete, obľúbila si ich aj španielska kráľovná. Avantgardný štýl, originálne flakóny, zmyselné vône, extravagancie a luxus. Vôňa darčekovej sady PACO RABANNE Invictus je synonymom neporaziteľného muža, ktorý sa nikdy nevzdáva. Obsahuje toaletnú vodu a sprchový gél, ktoré sú určené pre športové typy mužov. Drevitá akvatická vôňa je presýtená sviežou mandarínkou a morskými tónmi, ktoré sa miešajú s ľahkým jazmínom a bobkovým listom. V závere sa pridá mužná aróma guajakového dreva, dubového machu, ambry a pačuli. Darčeková súprava PACO RABANNE Invictus Edt set poteší každého aktívneho muža. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady PACO RABANNE Invictus Edt set

  • Parfumy tejto značky patria k najobľúbenejším na svete
  • Avantgardný štýl, originálne flakóny, zmyselné vône, extravagancia a luxus
  • Darčeková súprava PACO RABANNE Invictus obsahuje toaletnú vodu a sprchový gél
  • Drevitá akvatická vôňa určená pre neporaziteľných mužov, ktorí sa nikdy nevzdávajú
  • Svieža mandarínka, morské tóny, ľahký jazmín, bobkový list, zmyselná ambra a pačuli
  • Darčeková súprava PACO RABANNE Invictus Edt set poteší športovo založených mužov

Zloženie parfumu: 
Hlava grapefruit, mandarínko-pomarančová aróma, morské tóny
Srdce – jazmín, bobkový list
Základ – pačuli, pravá ambra, dubový mach, quajakové drevo

Obsah sady: 
PACO RABANNE Invictus Edt 100 ml
PACO RABANNE Invictus sprchový gél 100 ml

Zloženie

Toaletná voda:

DENATUROVANÝ ALKOHOL.., PARFUM (VÔŇA), AQUA (WATER), BENZYLSALICYLÁT, LIMONENE, ETYLHEXYLMETOXYCINAMÁT, LINALOOL, coumarin, CITRONELLOL, GERANIOL, ETYLHEXYLSALICYLÁT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALFA-IZOMETYL-IONÓN, CITRAL, EUGENOL, BENZYLBENZOÁT, BENZYLALKOHOL, Cinnamal, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (RED 4), CI 42090 (BLUE 1). 

Sprchový gél: 

AQUA (WATER), LAURETHSULFÁT SODNÝ, PARFUM (VÔŇA), COCAMIDOPROPYL, betaín, DIPREPYLENÉ, GLYCOL, PEG-40, Hydrogenated CASTOR OIL, GLYCERÍN, PANTHENOL, TOCOPHERYL, ACETATE, DECYL GLUCOSIDE, SODIUM BENZOATE, PEG-200, YDROGENATED GLYCERYL PALMATE, PPG-20 METHYL, GLUCOSE ETHER, BENZYL, SALICYLATE, CHLORID SODNÝ, PREPYLENÉ, GLYCOL, COPOLYMER, Lactic ACID, PEG-7 GLYCERYL, COCOATE, HYDROXYPROPYL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, LIMONENE, LINALOOL, coumarin, Polyquaternium-39, TETRASODIUM, EDTA, GERANIOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETYL, IONONE. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Vonné zložky Jazmín, Pomaranč

Objem

Objem 200 ml
Kód:  KPFC3230
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3349668580958

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03