Obnoviť stránku

PACO RABANNE Invictus EdT Set

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
78,90 €

PACO RABANNE Invictus EdT Set

 Darčeková súprava Paco Rabanne obsahuje luxusnú edíciu toaletnej vody EDT a sprchovacieho gélu Invictus, ktoré zahalia mužské telo dokonalou sviežosťou. Čerstvé tóny mora a citrusov sa prelínajú s jemnou vôňou jazmínu a bobkového listu, ktoré v závere sprevádzajú mužné drevité esencie. Vďaka zmyselnej kompozícii ingrediencií vznikla drevitá vôňa nadobudnutá sviežosťou, ukrytá v originálnom flakóne víťazného pohára Invictus. Rozmaznávajte svoje telo voňavým rituálom s darčekovou súpravou Paco Rabanne! 

 Darčeková súprava PACO RABANNE Invictus a jej vlastnosti 

  •  Darčeková súprava parfumov Paco Rabanne Invictus určená pre mužov 
  •  Obsahuje toaletnú vodu EDT, sprchový gél a toaletnú vodu EDT mini 
  •  Drevitá vôňa nadobudnutá sviežosťou prebúdzajúcou mužnú silu a sexappeal 
  •  Toaletná voda v luxusnom dizajnovom flakóne s rozprašovačom 
  •  Vrátane ošetrujúceho sprchového gélu rovnakej vône ako EDT 

 Toaletná voda PACO RABANNE Invictus (100 ml) 

 Vôňa víťazstva, esencie hrdinov. To je toaletná voda Paco Rabanne Invictus charakteristická drevitou sviežosťou, ktorá sa ukrýva v nápaditom flakóne v tvare trofeje. Vôňa sa otvára šťavnatými citrusmi a výraznou, morskou arómou, ktorá dodáva celej kompozícii nádych čerstvosti a sviežosti. Flirtuje s ľahkou vôňou jazmínu a bobkového listu v samotnom srdci malého pohára Invictus, ktorý symbolizuje mužnú silu, energiu a dynamiku. Nekonečné opojenie plné čerstvých tónov dopĺňajú teplé záverečné akordy guajakového dreva, ľahko horkastého dubového machu a mužné esencie ambry a pačuli. Zažite pulzujúcu sviežosť, príval energie a nepremožiteľnú silu! Ukážte Čo vo vás je as esenciami šampióna Paco Rabanne sa premeňte v dobyvateľa ženského srdca! 

 Čuchové tóny: 
 hlava: grapefruit, mandarínka, morské tóny
 srdce: bobkový list, jazmín
 základ: pačuli, guajakové drevo, dubový mach, ambra 

Zloženie:
Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl Salicylate, Limonene, Etylhexyl Methoxycinnamate, Linalool, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Etylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Eugenol, Benzyl Benzoate , Benzyl Alcohol, Cinnamal, CI 60730 (Ext. Violet 2), CI 19140 (Yellow 5), CI 14700 (Red 4), CI 42090 (Blue 1).

Sprchový gél PACO RABANNE Invictus (100 ml)

Kombinujte vašu obľúbenú toaletnú vodu Paco Rabanne Invictus so sprchovacím gélom pre ešte intenzívnejšiu vôňu! Energický sprchový gél pre mužov rozmaznáva telo šampióna po akejkoľvek námahe sviežimi tónmi a zmyselnou arómou drevín, rovnako ako Invictus EDT. Šetrne čistí pokožku tela s výsledkom hydratovanej a zamatovo hebkej kože. Sprchový gél s atraktívnou mužnou vôňou zahrnie pokožku dlhotrvajúcim pocitom sviežosti, ktorý vydrží po celý deň!


Aplikácia:
Sprchový gél naneste v potrebnom množstve na navlhčenú pokožku, jemne vmasírujte a potom opláchnite.

Zloženie:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Parfum (Fragrance), Cocamidopropyl, Betaine, Dipropylene, Glycol, PEG-40, hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Panthenol, Tocopheryl, Acetate, Decyl Glucoside, Sodium Benzoate, PEG-200, hydrogenated Glyceryl Palmae, PPG-20 Metyl, Glucose Ether, Benzyl, Salicylate, Sodium Chloride, Propylene, Glycol, Copolymer, Lactic Acid, PEG-7 Glyceryl, Cocoate, Hydroxypropyl, guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Limonene, Linalool, Coumarin, Polyquaternium-39, Tetrasodium , EDTA, Butylphenyl, Methylpropional, Geraniol, Citronellol, Alpha-Isomethyl, Ionone.

Toaletná voda Paco Rabanne Invictus (10 ml)

Súčasťou darčekovej súpravy Paco Rabanne Invictus je tiež toaletná voda v praktickom miniflakónku, ktorý sa perfektne zmestí do každého vrecka saka, tašky alebo batožiny. Vy tak môžete mať svoju obľúbenú sviežu vôňu s drevitými tónmi neustále pri sebe a v prípade potreby dodať telu luxusnú dávku voňavého zážitku!


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Vonné zložky Jazmín
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPPF908
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3349668567737

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09