Obnoviť stránku

PACO RABANNE Erotic Me EdP 62 ml

54,90 €

PACO RABANNE Erotic Me EdP 62 ml

Radi by ste si zaobstarali parfumovanú vodu, ktorú si vaše okolie nebude môcť vynachváliť? PACO RABANNE Erotic Me EdP 62 ml disponuje osobitou vôňou vhodnou pre ženy a tiež mužov. Srdcom tejto parfumovanej vody je kožená prímes, ktorá sa vyznačuje tónmi kože vyzdvihnuté korením. Táto parfumovaná voda bola vytvorená aj na spoločenské príležitosti, aj bežné dni. PACO RABANNE Erotic Me EdP 62 ml pochádza zo Španielska.

Zaujímavé vlastnosti parfumovanej vody PACO RABANNE Erotic Me EdP 62 ml

  • Parfumovaná voda ideálna pre ženy aj mužov
  • Hlavná vôňa: kožená
  • Parfumovaná voda vznikla v Španielsku
  • Balenie má objem 62 ml

Ďalšie informácie o výrobcovi PACO RABANNE

Značku Paco Rabanne vytvoril španielsky Francisco Rabaneda Cuervo, ktorý vytvoril prvý parfum už v roku 1969. Paco Rabanne je dokonalým spojením luxusu a sexepílu. Tieto vône podporia sebavedomie mužov aj žien. Kedysi boli parfumy Paco Rabanne tvorené prevažne kvetinovou esenciou, ale dnes už nájdete aj drevité a korenisté ingrediencie, ktoré sú zárukou pozornosti ostatných.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Určenie

Určenie Unisex

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kožená
Krajina pôvodu Španielske

Objem

Objem 62 ml
Kód:  KPFA1357
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3349668594139

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18